Lopez: Αποκάλυψε το τρυφερό μήνυμα που χάραξε ο Μπεν Άφλεκ στο δαχτυλίδι των αρραβώνων τους
Hollywood

Lopez: Αποκάλυψε το τρυφερό μήνυμα που χάραξε ο Μπεν Άφλεκ στο δαχτυλίδι των αρραβώνων τους

Full in love είναι η Τζένιφερ Λοπεζ και ο Μπεν Άφλεκ λίγους μήνες μετά τον γάμο τους.

Τις τελευταίες ημέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου δημοσίευμα της Marca, ότι η Λατίνα τραγουδίστρια έχει θέσει στον ηθοποιό, συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσουν τον γάμο τους. Αν και φαινόταν ότι η παραμυθένια τους σχέση θα είχε ένα ευτυχισμένο τέλος, τα νέα δημοσιεύματα έφεραν τα πάνω-κάτω.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον γάμο τους στη Τζόρτζια, άρχισαν οι εικασίες για έναν πιθανό χωρισμό, αφού όπως τονίζουν ξένα άρθρα, το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί. Ωστόσο, η τραγουδίστρια έβαλε τέλος στις φήμες αυτές με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media, στο οποίο απεικόνιζε τον ηθοποιό και την ίδια να είναι αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι.

Η επανασύνδεση τους όμως, δεν ήταν καθόλου τυχαία και απόδειξη είναι το μήνυμα που έγραψε ο Μπεν Άφλεκ στο δαχτυλίδι που της χάρισε στον αρραβώνα τους. Πιο συγκεκριμένα, η Jennifer Lopez μιλώντας στο podcast του DJ Ζέιν Λόου μίλησε για τους δύο γάμους που έκανε με τον ηθοποιό, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το μήνυμα που χάραξε στο εσωτερικό του πράσινου δαχτυλιδιού.

Ο Μπεν Άφλεκ έγραψε τις λέξεις «Not. Going. Anywhere.” (Δεν. Πάω. Πουθενά.). Έτσι υπέγραφε τα email του όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε ξανά», είπε η τραγουδίστρια για τον 50χρονο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved