Lopez: Η εξομολόγηση για την περίοδο που είχε χωρίσει με τον Ben Affleck: «Νόμιζα ότι θα πέθαινα»
Hollywood

Lopez: Η εξομολόγηση για την περίοδο που είχε χωρίσει με τον Ben Affleck: «Νόμιζα ότι θα πέθαινα»

Η Jennifer Lopez, σε συνέντευξή της, μίλησε για το μακρινό 2004, που είχε χωρίσει με τον Ben Affleck και ήταν μια από τις πιο οδυνηρές στιγμές της ζωής της. 

To περασμένο καλοκαίρι, το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, σε μια φαντασμαγορική τελετή, που όμοιά της είναι πραγματικά σπάνιο να ξανασυναντήσουμε.

Η Jenniffer Lopez και ο Ben Affeck δεν κρύβουν ούτε στιγμή τον έρωτά τους και η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκαν, ο ένας δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του άλλου, παρά τις πολύ αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και το πολύ φορτωμένο τους πρόγραμμα.

Η διάσημη superstar την pop σε συνέντευξή της, θέλησε να μεταδώσει το μήνυμα της αληθινής αγάπης, λέγοντας πώς ο, τι και να συμβαίνει, αν υπάρχει αγάπη και έρωτας, πάντοτε τα πράγματα γίνονται καλύτερα στο τέλος, όπως έγινε και στην περίπτωσή της με τον Ben Affleck, με τον οποίο και είχαν αρραβωνιαστεί πρώτη φορά το 2002, αλλά το 2004 χώρισαν.

Η Jennifer Lopez είπε χαρακτηριστικά για τον χωρισμό της με τον ηθοποιό: «Ήταν τόσο οδυνηρό αφότου χωρίσαμε. Μόλις ακυρώσαμε αυτόν τον γάμο, πριν από 20 χρόνια, ήταν η μεγαλύτερη θλίψη της ζωής μου. Ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα...Όλο αυτό με έστειλε σε μια πορεία όπου για τα επόμενα 18 χρόνια, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά τώρα, 20 χρόνια μετά, όλο αυτό είχε αίσιο τέλος».

Δείτε παρακάτω το βιντεο με όσα δήλωσε ο Jennifer Lopez:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved