Έτσι ο Τζον Μπον Τζόβι έσπασε όλα τα ρεκόρ - 34 χρόνια μαζί με τη γυναίκα του
Hollywood

Έτσι ο Τζον Μπον Τζόβι έσπασε όλα τα ρεκόρ - 34 χρόνια μαζί με τη γυναίκα του

Ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η αγάπη του Τζον Μπον Τζόβι και της Ντοροθέα Χάρλει παραμένει ζωντανή, όπως και ο γάμος τους. 

Όλα τα ρεκόρ φαίνεται πως έχει σπάσει ο Τζον Μπον Τζόβι ο οποίος είναι παντρεμένος με τη συζύγό του Ντοροθέα Χάρλει εδώ και 34 χρόνια, πράγμα σχεδόν ανήκουστο για έναν αστέρα του Χόλιγουντ.

Ο διάσημος τραγουδιστής γνωρίστηκε με τη γυναίκα του το 1980 στο Λύκειο όπου φοιτούσαν μαζί, στο Νιου Τζέρσει, και από τότε είναι σχεδόν αχώριστοι.

Παντρεύτηκαν σε παρεκκλήσι του Λας Βέγκας τον Απρίλιο του 1989 και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Στέφανι, τον Τζέσε, τον Τζέικομπ και τον Ρομέο.

1674953425648-629284772-bon.jpg

Η Χάρλει θεωρείται ο συνδετικός κρίκος που κρατάει ενωμένη την οικογένειά τους, με τον αγαπημένο σταρ του Χόλιγουντ να αποδίδει τον επιτυχημένο γάμο τους στον αμοιβαίο σεβασμό και τους κοινούς τους στόχους.

Μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη φιλανθρωπία και μαζί έχουν δημιουργήσει στο Νιου Τζέρσεϊ το Soul Kitchen όπου σερβίρουν δωρεάν φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη ή είναι άποροι.

Στους ανθρώπους αυτούς δίνουν τη δυνατότητα να ανταποδώσουν έμπρακτα για το φαγητό που τους παρέχεται, προσφέροντας κάποια υπηρεσία τους στο μαγαζί, π.χ. πλένοντας πιάτα.

Ο Μπον Τζόβι εξακολουθεί να πιστεύει ότι η απόφασή του να παντρευτεί την Χάρλει ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα 34 χρόνια κοινής πορείας του ζευγαριού.

23404e5732967a9543fc69ed85024d0b_L.jpg

Η Χάρλει πριν παντρευτεί τον αγαπημένο τραγουδιστή, εργαζόταν ως δασκάλα καράτε. Η ίδια θεωρεί ότι ήταν από τους πρώτους που διέκριναν το ιδιαίτερο χάρισμα του Τζον και το ταλέντο του στη μουσική.

Ίσως ένα από τα μυστικά της επιτυχημένης κοινής τους πορείας να είναι το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved