Τζον Μπον Τζόβι: Προσφέρει φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη
Showbiz

Τζον Μπον Τζόβι: Προσφέρει φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Ο Τζον Μπον Τζόβι σερβίρει φαγητό και πλένει πιάτα σε εστιατόριο για άπορους.

Ο Τζον Μπον Τζόβι γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ καταφέρνοντας με το συγκρότημα του που έχει το όνομα του να πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 130 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Όμως, ο τραγουδιστής έχει και πλούσια φιλανθρωπική δράση. Έχει φτιάξει ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό το Soul Foundation προκειμένου να στηρίξει ανθρώπους που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Ήταν 19 Οκτωβρίου του 2011 όταν άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο «Soul Kitchen», το οποίο είναι ένα μη κερδοσκοπικό εστιατόριο που προσφέρει γεύματα σε ανθρώπους και οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Πλέον, έχει δύο εστιατόρια στο Νιου Τζέρσεϊ προκειμένου να εξυπηρετεί περισσότερους συνανθρώπους του, που δεν έχουν οικονομική άνεση.

Ο τραγουδιστής περνάει αρκετό χρόνο στα εστιατόρια, ενώ δεν διστάζει να μπει και στην κουζίνα για να πλύνει πιάτα και να σερβίρει το φαγητό. Ο ίδιος έχει τιμηθεί για τη φιλανθρωπική του δράση.

Το «Soul Kitchen», ένα μη κερδοσκοπικό εστιατόριο, έχει προσεγμένο εποχιακό μενού και δεν πρόκειται για συσσίτιο, αλλά για κανονικό εστιατόριο όπου οι άποροι πηγαίνουν για να απολαύσουν ένα πιάτο φαγητό.

Διαβάστε επίσης:

Παντρεύεται η Νεσχάν Μουλαζίμ- Το νυφικό από την Τουρκία και οι τρεις αναβολές του γάμου

Σίσσυ Χρηστίδου: «Χωρίς ρεύμα με -5» - Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για την παρουσιάστρια

«Καταπέλτης» ο Εσκενάζη για Λούλη: «Εύχομαι να μη χρειαστεί ο Μπιμπίλας να σου φέρει τρόφιμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved