«Καταπέλτης» ο Εσκενάζη για Λούλη: «Εύχομαι να μη χρειαστεί ο Μπιμπίλας να σου φέρει τρόφιμα»
Showbiz

«Καταπέλτης» ο Εσκενάζη για Λούλη: «Εύχομαι να μη χρειαστεί ο Μπιμπίλας να σου φέρει τρόφιμα»

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Λούλη με τις οποίες, για κάποιους, απαξίωνε τον θεσμό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από συναδέλφους του. Ανάμεσά τους και του Αλμπέρτο Εσκενάζη

Ο Χρήστος Λούλης μεταξύ άλλων ανέφερε σε δηλώσεις του στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι την πρώτη περίοδο αντιμετώπισης του κορονοϊού όπου πρωταγωνιστούσε σε σποτ της καμπάνιας "Μένουμε σπίτι" το οποίο και αποσύρθηκε. Ο Χρήστος Λούλης λοιπόν επεσήμανε: «Δέχθηκα δριμεία κριτική από συναδέλφους μου για το σποτ του “Μένουμε Σπίτι”, με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Το ΣΕΗ δεν με στήριξε. Αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν το ΣΕΗ δεν δούλευαν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι να γραφτώ».

Οι δηλώσεις του για το ΣΕΗ, αφού προκάλεσαν την αντίδραση του Προέδρου του Σπύρου Μπιμπίλα ο οποίος τόνισε πολλές φορές ότι επρόκειτο για άστοχες δηλώσεις του συναδέλφου του, έφεραν και την αντίδραση του Αλμπέρτο Εσκενάζη ο οποίος με κείμενό του εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του. Το κείμενο ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΥ, ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΣΤΟΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ............ Αγαπητέ κύριε Λούλη. Είμαι λάτρης των ελληνικών παροιμιών και έχω μάθει στην ζωή μου να σέβομαι και να εκτιμώ αυτούς που προσφέρουν στα κοινά κι όχι μόνο. Εκεί που είσαι ήμουν εδώ που είμαι θα 'ρθεις. Το ταλέντο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα μιας και είναι υπό κρίση.

Το ήθος όμως είναι οδηγός ζωής. Επειδή διαβάζω να δηλώνεις απίστευτες ανοησίες πρέπει να σου πω ότι πήρες το τιμόνι στραβά για πάρτο ίσα γιατί άμα κάψεις φλάντζα δεν σε σώζει τίποτα. Αυτό το σωματείο που απαξιώνεις έχει μεγάλη ιστορία αγώνων και προσφοράς. Όσο για τον πρόεδρο του τον Σπύρο Μπιμπίλα εύχομαι να μην χρειαστεί να σου φέρει τρόφιμα για τα παιδιά σου. Που θα το κάνει δηλαδή. Κανείς δεν είναι άτρωτος στην δουλειά μας. Κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσει και το δικό σου τηλ. να κτυπά και τότε θα καταλάβεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος!! Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και κάνει. Ένας απλός συνάδελφος ( αν με δέχεσαι)Αλμπερτο Εσκενάζη».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved