Παντρεύεται η Νεσχάν Μουλαζίμ- Το νυφικό από την Τουρκία και οι τρεις αναβολές του γάμου
Showbiz

Παντρεύεται η Νεσχάν Μουλαζίμ- Το νυφικό από την Τουρκία και οι τρεις αναβολές του γάμου

Χαρούμενα νέα έχει φέρει ο νέος χρόνος για την Τουρκάλα καλλονή Νεσχάν Μουλαζίμ.

Το μοντέλο την άνοιξη αναμένεται να κάνει πολιτικό γάμο με τον σύντροφο της, Στέλιο Πολογεώργη. Μάλιστα, κουμπάρα θα είναι η σύζυγος του Θοδωρή Παπαλουκά, Βασιλική Τσεκούρα.

«Περιμένουμε, επιτέλους, να παντρευτούμε το 2022 έπειτα από δύο χρόνια που χάσαμε πολλούς ανθρώπους δικούς μας από καρκίνο. Ο γάμος μας θα είναι πολιτικός και μάρτυρας θα είναι η σύζυγος του Θοδωρή Παπαλουκά, η κολλητή μου Βασιλική Τσεκούρα. Ο γάμος δεν θα γίνει στην Αθήνα και θέλουμε να τελεστεί κοντά στον Μάρτιο. Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει αν θα γίνει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό», ανέφερε η Νεσχάν Μουλαζίμ στο «Secret».

Μάλιστα, η μέλλουσα νύφη έχει φροντίσει και για την ενδυματολογική της επιλογή. «Το νυφικό μου θα είναι από το εξωτερικό, και συγκεκριμένα από την Τουρκία, από δύο κοπέλες που είναι δίδυμες και έχουν τα πιο ωραία νυφικά και όχι μόνο στην Τουρκία», τόνισε, ενώ εξήγησε και τους λόγους που λατρεύει τον μέλλοντα σύζυγο της: «Αυτό που θαυμάζω στον Στέλιο Πολογεώργη είναι η καλοσύνη, το χαμόγελο και η θετική ενέργεια του». Αξίζει να σημειωθεί ότι το λαμπερό ζευγάρι έχει ακυρώσει τον γάμο ήδη τρεις φορές λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved