Αγωνία για τον ηθοποιό Τζέιμι Φοξ - Εσπευσμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο
Hollywood

Αγωνία για τον ηθοποιό Τζέιμι Φοξ - Εσπευσμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο

Εσπευσμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο λόγω ιατρικών επιπλοκών για το βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιό Τζέιμι Φοξ.

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός Τζέιμι Φοξ. Η κόρη του γνωστού ηθοποιού, Κορίν Φοξ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram την Μεγάλη Τετάρτη ανακοίνωση στην οποία αποκαλύπτει ότι ο ηθοποιός αναρρώνει αφού αντιμετώπισε μια «ιατρική επιπλοκή» την Τρίτη.

Η επιπλοκή που υπέστη ο 55χρονος ηθοποιός επέβαλε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και τώρα αναρρώνει, σύμφωνα με τα όσα λέει η ανακοίνωση στην οποία δεν αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την ιδιωτική της ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», ανέφερε η κόρη του στην ανακοίνωσή της.

https://www.instagram.com/p/Cq9NCSnu3gq

Πηγές του TMZ ανέφεραν ότι η κατάσταση του ηθοποιού ήταν αρκετά σοβαρή ώστε να χρειαστεί να μεταβεί άμεσα σε νοσοκομείο ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία σε σχέση με το πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος ηθοποιός μόλις της Δευτέρα ξεκίνησε γυρίσματα στην Ατλάντα για τη νέα ταινία του Netflix Back In Action, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Κάμερον Ντίαζ.

334522647_6058052584233871_299946796552858305_n.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved