Κιμ Καρντάσιαν: Αποκλείστηκε η οικογένειά της από το Met Gala, αλλά αυτή θα πάει
Hollywood

Κιμ Καρντάσιαν: Αποκλείστηκε η οικογένειά της από το Met Gala, αλλά αυτή θα πάει

H Κιμ Καρντάσιαν θα πάει στο Met Gala σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, παρόλο που η οικογένειά της δεν είναι και τόσο ευπρόσδεκτη...

Μπορεί στα μέσα του Μαρτίου τα διεθνή ΜΜΕ να διέρρευσαν την είδηση ότι η οικογένεια των Καρντάσιαν και Τζένερ δεν θα είναι καλεσμένες στο Met Gala αλλά νεότερες πληροφορίες που έγιναν γνωστές αναφέρουν ότι η Κιμ Καρντάσιαν θα παρευρεθεί στο μεγάλο fashion event.

Μάλιστα σύμφωνα με το Page Six, είναι πιθανό την Κιμ να συνοδεύσει μία από τις αδερφές της, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για την Κένταλ Τζένερ, μιας και έχει άμεση σύνδεση με τον χώρο της μόδας.


Το φετινό Met Gala θέλει τα δημοσιεύματα να αφιερωθούν αποκλειστικά στη μόδα και όχι να απαχολήσουν με τις εκκεντρικές εμφανίσεις τους για ακόμα μία φορά οι Καρντάσιαν και οι Τζένερ.

«Η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, θέλει ο Τύπος να ασχοληθεί φέτος με τη μόδα και όχι με τις εμφανίσεις τoυς» ανέφεραν οι ιθύνοντες της διοργάνωσης.

Στα τελευταία Met Gala oι εμφανίσεις της οικογένειας των Καρντάσιαν, όπως για παράδειγμα εκείνη της Κιμ Καρντάσιαν ως Μέριλιν Μονρόε στη διοργάνωση του 2022, απασχολούν τόσο πολύ τα media λόγω της προκλητικότητας τους, με αποτέλεσμα να χάνεται η ουσία του event.

1675213356603-464384500-kim.jpg



Από την πλευρά τους, η Κρις Τζένερ και οι κόρες της δεν έχουν παραδεχτεί ότι δεν έλαβαν πρόσκληση, μιας και όπως αναφέρει εκπρόσωπος της οικογένειας, κάθε χρόνο τις καλούν στο Met Gala.

Αν όμως επιβεβαιωθεί το αντίθετο, «θα είναι κάτι που ίσως φέρει επιπτώσεις στη φήμη τους», όπως τονίζουν τα ξένα ΜΜΕ.

https://www.instagram.com/p/CqUPvHauZp_

Διαβάστε επίσης:

Οι celebrities που «λούζουν» τα παιδιά τους με πανάκριβα δώρα

Κάνιε Γουέστ: Ποια είναι η νέα γοητευτική σύζυγός του, Μπιάνκα Σένσορι

Κιμ Καρντάσιαν: Αγόρασε τον θρυλικό «Σταυρό Attallah» της πριγκίπισσας Νταϊάνα-Κόστισε 163.800 λίρες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved