Κιμ Καρντάσιαν: Αγόρασε τον θρυλικό «Σταυρό Attallah» της πριγκίπισσας Νταϊάνα-Κόστισε 163.800 λίρες
Hollywood

Κιμ Καρντάσιαν: Αγόρασε τον θρυλικό «Σταυρό Attallah» της πριγκίπισσας Νταϊάνα-Κόστισε 163.800 λίρες

Η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε υπερδιπλάσια από την αρχική εκτίμηση το κόσμημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Κιμ Καρντάσιαν απέκτησε έναν εντυπωσιακό σταυρό, το οποίο υπήρξε ένα από τα αγαπημένα κοσμήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, το κόσμημα βγήκε σε δημοπρασία του οίκου Sotheby's στο Λονδίνο και ο σταυρός από αμέθυστο δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή πολυτελών κοσμημάτων Γκάραρντ, το 1920.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα το είχε φορέσει σε πολλές εξόδους της και είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Forbes του, το κόσμημα φέρεται να διεκδικήθηκε από τέσσερις πλειοδότες κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε λεπτών της δημοπρασίας και πωλήθηκε έναντι 163.800 λιρών, τιμή υπερδιπλάσια από την αρχική εκτίμηση, από εκπρόσωπο της Καρντάσιαν, όπως επιβεβαίωσε ο οίκος δημοπρασιών.

Μάλιστα πριν από την πώληση, ο επικεφαλής του τμήματος κοσμημάτων του οίκου στο Λονδίνο, Κρίστιαν Σπόφορθ, δήλωσε: «Κοσμήματα που ανήκαν ή φορέθηκαν από την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα πολύ σπάνια βγαίνουν στην αγορά, ειδικά ένα κομμάτι όπως ο «σταυρός Attallah», ο οποίος είναι τόσο πολύχρωμος, τολμηρός και χαρακτηριστικός. Σε κάποιο βαθμό, αυτό το ασυνήθιστο μενταγιόν συμβολίζει την αυξανόμενη αυτοπεποίθηση της πριγκίπισσας στις επιλογές κοσμημάτων και αξεσουάρ, τη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής της».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved