Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε ότι νονός της κόρης της είναι ο Λένι Κράβιτς!
Hollywood

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε ότι νονός της κόρης της είναι ο Λένι Κράβιτς!

Ο Λένι Κράβιτς είχε πριν από μερικές μέρες γενέθλια και η Ναόμι Κάμπελ θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο, ανακοινώνοντας και την κουμπαριά που έκρυβαν εδώ και καιρό. 

«Χρόνια πολλά αγαπημένε μου @lennykravitz Σε αγαπάμε αδερφέ/νονέ, είσαι ο απόλυτος ροκ σταρ. Ευχές για την ξεχωριστή σου μέρα» έγραψε στη λεζάντα της κοινής φωτογραφίας τους που ανέβασε το διάσημο σούπερ μόντελ με αφορμή τα 59α γενέθλια του διάσημου τραγουδιστή με τον οποίο τη συνδέουν εδώ και χρόνια μία δυνατή φιλία.

Η αποκάλυψή της εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της οι οποίοι γνωρίζουν ότι η ίδια από τότε που έγινε μαμά, θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κόρη της.

kravitz-naomi.jpg

Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε δώσει στη βρετανική Vogue είχε παραδεχτεί και η ίδια πως πολύ λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν την πρόθεσή της πριν από περίπου δύο χρόνια, να γίνει μαμά. «Μπορώ να μετρήσω στο ένα χέρι τον αριθμό των ανθρώπων που γνώριζαν ότι θα την αποκτούσα. Αλλά είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ» είχε πει.

Πάντως, η Ναόμι Κάμπελ είχε εκπλήξει ξανά ευχάριστα τους φαν της όταν τον Μάιο του 2021, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνισή της στο catwalk της Νέας Υόρκης όπου δεν είχε καθόλου κοιλίτσα, ανακοίνωσε την άφιξη της κόρης της.

«Δεν υιοθετήθηκε - είναι δικό μου παιδί» είχε εξηγήσε σε συνέντευξή της τότε, δίνοντας την απάντησή της σε όσους μιλούσαν περί υιοθεσίας της μικρής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved