Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Νεαρή γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη για τον θάνατο του εγγονού του!
Hollywood

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Νεαρή γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη για τον θάνατο του εγγονού του!

Και ενώ το πένθος στην οικογένεια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι βαρύ για την ξαφνική απώλεια του 19χρονου εγγονού του Λεάντρο, η Ομοσπονδιακή Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η New York Post, η «Πριγκίπισσα του Περκοσέτ» όπως είναι γνωστή η έμπορος ναρκωτικών που συνελήφθη, προμήθευε ακόμα και σε παιδιά 15 ετών ναρκωτικά.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το άψυχο σώμα του νεαρού Λεάντρο που δίπλα του είχε μία λευκή σκόνη και σύνεργα χρηστών ναρκωτικών, οι Αρχές υποπτεύθηκαν ως πιθανή αιτία την υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μετά από μυστική επιχείρηση που ξεκίνησε από τις 2 Ιουλίου, ημέρα θανάτου του νεαρού και ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη (13/7), συνελήφθη αυτή η νεαρή γυναίκα, ονόματι Σοφία Χάλεϊ Μαρκς η οποία αναμένεται να προσαχθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, η Σοφία Χάλεϊ Μαρκς πούλησε στον Λεάντρο ναρκωτικά λίγες ώρες πριν εκείνος βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved