Jennifer Lopez: Η ερωτική εξομολόγηση για την πρώτη επέτειο γάμου με τον Ben Affleck
Hollywood

Jennifer Lopez: Η ερωτική εξομολόγηση για την πρώτη επέτειο γάμου με τον Ben Affleck

Επέτειος γάμου για την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck

Η Jennifer Lopez τρέλανε τους θαυμαστές της ανήμερα της πρώτης επετείου γάμου με τον Βen Affleck.

To ζευγάρι πριν από έναν χρόνο κλέφτηκε παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι ήταν ιδέα του Ben Affleck μιας καιτην έβλεπε αγχωμένη για τη γαμήλια τελετή που διοργάνωναν.

Αυτό το μοναδικό για εκείνους ταξίδι στο Λας Βέγκας η Jennifer Lopez το έκανε τραγούδι και το παρουσίασε με ένα ποστ ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της. Το τραγούδι έχει τον τίτλο “Midnight trip to Vegas” και η JLO το ανέβασε στο προσωπικό της blog.

https://www.instagram.com/p/Cu0mlRQRMF6/

Οι στίχοι του τραγουδιού δεν είναι άλλοι από την ερωτική εξομολόγηση της Lopez στον Affleck και την περιγραφή του γάμου τους.

«Πάντα ονειρευόμουν ότι θα έβρισκα κάποιον σαν εσένα, Πνιγόμαστε σε ανθοστολισμούς ορχιδέας, Φορέματα και γλυκά, Κι αν βρέχει, ναι; Αυτό είναι που ονειρευόμασταν; Είναι γεμάτο με οικογένειες και πράκτορες, Κρατήσεις δωματίων, Ποιος προορισμός, Τα ελικόπτερα, Το γεγονός του αιώνα, Εγκλωβισμένοι στο matrix. Τότε μου ψιθύρισες στο αυτί, Είπες ας φύγουμε από εδώ, Μπορούμε να εξαφανιστούμε απόψε, Τι θα έλεγες για ένα μεταμεσονύχτιο ταξίδι στο Βέγκας, Μόνο εγώ κι εσύ μωρό μου, βάλε τα παιδιά στο πίσω κάθισμα της ροζ Cadillac και εμείς να αλλάξουμε στο μπάνιο. Μεταμεσονύχτιο ταξίδι στο Βέγκας, Οι καρδιές μας να χτυπούν τρελά, θα περάσω να σε πάρω αργά, δεν χρειάζεται να περιμένουμε. Ναι, ας κάνουμε κάτι τρελό», λένε οι στίχοι του τραγουδιού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved