Η Μαντόνα επιστρέφει στη σκηνή - Η ανακοίνωση της μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Hollywood

Η Μαντόνα επιστρέφει στη σκηνή - Η ανακοίνωση της μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

Τη μεγάλη επιστροφή της στη σκηνή ανακοίνωσε η Μαντόνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της πριν από μερικές εβδομάδες.

Ήταν τέλη Ιουνίου όταν η «βασίλισσα» της ποπ αναγκάστηκε να αναβάλλει την περιοδεία της καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί και μάλιστα παρέμεινε στην εντατική για μερικές ημέρες. Η 64χρονη φαίνεται πως έχει αναρρώσει πλήρως από τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που είχε καθώς ανακοίνωσε τη μεγάλη της επιστροφή.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσα από τα instastories της πως οι ημερομηνίες για την περιοδεία της επαναπρογραμματίζονται. Παράλληλα ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους θαυμαστές για την αγάπη και την υποστήριξή τους μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε.

«Σας ευχαριστώ και πάλι για την απίστευτη υποστήριξη και την υπομονή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το πρόγραμμα για τις νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Θα σας δούμε σύντομα για μια γιορτή που αξίζει» έγραψε η Μαντόνα.

Δείτε την ανακοίνωση:

mado_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16_17_18.jpeg

Η «βασίλισσα» ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή της στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου και με βάση την ανακοίνωσή της το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει και πάλι από την ίδια πόλη.

Η ίδια επέστρεψε στο instagram με τρεις φωτογραφίες, ανάμεσά τους μια με την κόρη της Λούρδη και μια με τον γιο της, Ντέιβιντ.

«Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Εχει περάσει ένας μήνας που βρίσκομαι εκτός νοσοκομείου και μπορώ να σκεφτώ (σ.σ. “με καθαρό μυαλό”). Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα. Οταν η κατάσταση έγινε δύσκολη, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά», είχε δηλώσει μετά την περιπέτεια που είχε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved