«Πήρε πίσω το πρόσωπο της», γράφουν για την 61χρονη σήμερα Μεγκ Ράιαν
Hollywood

«Πήρε πίσω το πρόσωπο της», γράφουν για την 61χρονη σήμερα Μεγκ Ράιαν

Λίγοι μήνες πέρασαν από τότε που κάποιες φωτογραφίες της Μεγκ Ράιαν είδαν το φως της δημοσιότητας και οι fans της είχαν τρομάξει να την αναγνωρίσουν.

Τώρα όμως κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «What Happens Later» και οι θαυμαστές της ανακουφίστηκαν που την είδαν ξανά όπως την ήξεραν και όχι παραμορφωμένη.

Θέμα στα διεθνή Μέσα ενημέρωσης είχε γίνει η νέα της εικόνα, και ασχολίαστο δεν είχε μείνει το γεγονός ότι απαθανατίστηκε με πρησμένο πρόσωπο. Αυτό τότε είχε αποδοθεί σε πλαστικές επεμβάσεις και δεν είχε αρέσει σε κανέναν.

rin.jpg

Πλέον, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Μεγκ Ράιαν, η οποία, στα 61 της σήμερα, είναι έτσι ακριβώς όπως την ξέραμε. Τουλάχιστον αυτό διαπιστώθηκε βλέποντας τις πρώτες εικόνες της ταινίας.

Τα σχόλια εννοείται ότι δεν άργησαν και πάλι να έρθουν στα social media με κάποιους από τους fans να γράφουν μεταξύ άλλων: «Πήρε πίσω το πρόσωπο της».

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου και αποτελεί την πρώτη ρομαντική κομεντί της καριέρας της.

Και η εντυπωσιακή αφίσα:

raian.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved