Μπλου Ίβι Κάρτερ: Η 11χρονη κόρη της Μπιγιονσέ σάρωσε στην περιοδεία της με τον χορό της
Hollywood

Μπλου Ίβι Κάρτερ: Η 11χρονη κόρη της Μπιγιονσέ σάρωσε στην περιοδεία της με τον χορό της

Στην αρχή του έτους, η Μπλου Ίβι Κάρτερ τραγούδησε το «Brown Skin Girl» μαζί με την μητέρα της, Μπιγιονσέ στο Ντουμπάι.

Όλοι είχαν μείνει άφωνοι τότε με αυτό που είδαν και άκουσαν όμως η μικρή δεν έμεινε εκεί. Πέντε μήνες αργότερα, έκανε το ντεμπούτο της στην παγκόσμια περιοδεία της μητέρας της με τίτλο «Renaissance».

Ερμήνευσε το τραγούδι «My Power» από την ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» και μας έδειξε και τις χορευτικές της ικανότητες.

«Η πανέμορφη πρωτότοκή μου. Είμαι τόσο περήφανη και ευγνώμων που είμαι η μαμά σου. Μας φέρνεις τόση χαρά, γλυκέ μου άγγελε», είχε γράψει τότε η πασίγνωστη σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/Cx9yKMsLsUb/

«Δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για την όμορφη εγγονή μου. Δούλεψε τόσο σκληρά! Είναι ένα πραγματικό ταλέντο. Καλή σε τόσα πολλά πράγματα και συνεχίζει να μας εκπλήσσει κάθε μέρα με τις ώριμες, έξυπνες αναλογίες της για τα πάντα στη ζωή, στα 11 της χρόνια. Είναι τόσο σοφή πέρα από την ηλικία της, σκληρά εργαζόμενη, δεν υποχωρεί από μία πρόκληση. Είναι ευγενική και σοφή και όμορφη. Προχώρα Μπλου! Με αγάπη και καλή τύχη!», έγραψε επίσης σε δική της ανάρτηση η γιαγιά της μικρής.

https://www.instagram.com/p/Cs1L4pjxubO/

Η Μπλου Ίβι Κάρτερ ανέβηκε στη σκηνή με την μητέρα της και εντυπωσίασε τους χιλιάδες που παρακολουθούσαν τη συναυλία. Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές έγινε και viral στο Tik Tok, αποκτώντας έτσι τους δικούς της φανατικούς θαυμαστές.

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει...», λένε και στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει απόλυτα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved