Hollywood

Στο Κατάκολο Ηλείας η Αντζελίνα Τζολί για τα γυρίσματα της ταινίας «Μαρία», για τη Μαρία Καλλάς

Gossip-tv Team

Σήμερα (15/10) ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας «Μαρία» που είναι βασισμένη στη ζωή της Μαρίας Κάλλας την οποία θα ενσαρκώσει η Αντζελίνα Τζολί

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μία ιδιαίτερη κινητικότητα στο λιμάνι της Ηλείας όπου έχει αγκυροβολήσει η πολυτελής θαλαμηγός του αξέχαστου Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O» όπου ο ίδιος έζησε με τις γυναίκες της ζωής του μοναδικές στιγμές.

Την επισκέφτηκαν αρχηγοί κρατών και αστέρες του Χόλιγουντ και φυσικά αποτέλεσε καταφύγιο τόσο για τον Αριστοτέλη Ωνάση όσο και για τη Μαρία Κάλλας την εποχή που ζούσαν έναν θυελλώδη έρωτα.

Εκεί θα βρίσκεται από σήμερα, λοιπόν και για όσες μέρες διαρκέσουν τα γυρίσματα η Αντζελίνα Τζολί η οποία έχει ζητήσει να διαμείνει μέσα στη θαλαμηγό ώστε να αποδώσει καλύτερα τον ρόλο της.

Ήδη είδαν τα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα πλάνα με την Αντζελίνα Τζολί στο Κατάκολο. Δείτε παρακάτω:

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η διαμονή στην πολυτελή θαλαμηγό που κάποτε ανήκε στον Ωνάση κοστίζει την ημέρα 100.000 ευρώ, χρήματα που θα πληρώσει η εταιρία παραγωγής της ταινίας.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν εννέα μήνες, και έχουν ξεκινήσει στο Παρίσι, θα συνεχιστούν εδώ στην Ελλάδα και στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο και στο Δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας ενώ η παραγωγή θα επισκεφτεί επίσης τη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όλες τις λεπτομέρειες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved