H νέα φωτό της Μενούνος με τη νεογέννητη κόρη της είναι ό,τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα!
Hollywood

H νέα φωτό της Μενούνος με τη νεογέννητη κόρη της είναι ό,τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Μενούνος η οποία πλέον έχει αφοσιωθεί στη μητρότητα και στην ανατροφή της νεογέννητης κόρης της που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας. 

H μικρούλα πλέον είναι πέντε μηνών και η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια περνά τον χρόνο της αποκλειστικά μαζί της.

Είναι... αυτοκόλλητες καθώς η Μαρία Μενούνος δεν μπορεί να την αποχωριστεί. Η μητρότητα έχει φωτίσει ακόμα περισσότερο τη ζωή της με την ίδια να δείχνει πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της μετά και από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Τίποτα όμως πλέον δεν έχει σημασία παρά μόνο η μικρή Αθηνά που με τα νάζια της, ακόμα και τα κλάματά της που φτάνουν στα αφτιά των γονιών της σαν... την ωραιότερη μελωδία.

Η Μαρία Μενούνος σήμερα ανέβασε μία νέα φωτό από την καθημερινότητα με την κόρη της η οποία όμως είναι ό,τι πιο τρυφερό θα έχετε δει σήμερα.

Σ' αυτήν απεικονίζεται η ευτυχισμένη μαμά να είναι αποκοιμισμένη στον καναπέ, κρατώντας στην αγκαλιά της τρυφερά την επίσης αποκοιμισμένη μικρούλα.

Μάλιστα στη λεζάντα της φωτό, η Μαρία Μενούνος έγραψε: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν υπνάκο με το μωρό σου που απαθανατίζεται από τον μπαμπά. Προσπαθούσα να την βάλω για έναν υπνάκο και τελικά αποκοιμήθηκα και εγώ!».

Δείτε την παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved