Ελ Μακφέρσον: Το απόλυτο «κορμί» αποκαλύπτει 4 μυστικά για να μείνεις νέα και λαμπερή σαν εκείνη
Instagram / ellemacpherson
Hollywood

Ελ Μακφέρσον: Το απόλυτο «κορμί» αποκαλύπτει 4 μυστικά για να μείνεις νέα και λαμπερή σαν εκείνη

Η Ελ Μακφέρσον, το σαγηνευτικό «κορμί» του μόντελινγκ στις δεκαετίες του 1980 και του 1990, μας αποκαλύπτει το μυστικό που τη βοηθά να διατηρεί τη νιότη και τη φρεσκάδα της!

Το σούπερ μόντελ από την Αυστραλία, το οποίο θα κλείσει τα 60 του χρόνια τον επόμενο μήνα, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν δυσκολεύεται να διατηρήσει την εμβληματική σιλουέτα της και την υπέροχη εμφάνισή της, αφού επικεντρώνει τη ζωή της γύρω από την «ευεξία» και την «καλή» ζωή.

Το μυστικό της; «Η αγάπη, το γέλιο, το νερό και ο ήλιος». Αυτά είναι τα 4 στοιχεία που τη βοηθούν να παραμένει νέα, καλλίγραμμη και γοητευτική.

https://www.instagram.com/p/CqX0lWmSebf/

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, το διάσημο μοντέλο κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με την πίεση που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια για να μπορεί να διατηρεί τη σιλουέτα της και να ανταποκρίνεται στο προσωνύμιο «το κορμί».

«Λοιπόν, λιγότερη πίεση από τότε που προσέχω τον εαυτό μου. Είναι πολύ πιο δύσκολο αν δεν κάνεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής», απάντησε.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το όραμά μου για την υγεία έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Έχει γίνει πιο φυσικό. Είναι μέρος του τρόπου ζωής μου».

Όπως όλοι μας όμως, έτσι και η Ελ Μακφέρσον επιτρέπει στον εαυτό της ορισμένα cheat days. Μία από αυτές είναι και η ημέρα των γενεθλίων της, αφού παραδέχτηκε ότι «λατρεύει την τούρτα γενεθλίων» από «παντεσπάνι και κρέμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved