Οι δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη στα Oscar- Η λαμπερή Κέλτι Νάιτ & το ροζ φόρεμα που εντυπωσίασε
Hollywood

Οι δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη στα Oscar- Η λαμπερή Κέλτι Νάιτ & το ροζ φόρεμα που εντυπωσίασε

Μοναδικές δημιουργίες με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις στη λαμπερή βραδιά της απονομής των βραβείων Όσκαρ 2024 που πραγματοποιήθηκαν στο Los Angeles.

Για άλλη μία φορά οι δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη, ταξιδεύουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε μεγάλες και λαμπερές διοργανώσεις, όπως είναι τα βραβεία Όσκαρ.

Εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά οι δημιουργίες της Celia Kritharioti στο κόκκινο χαλί των Oscar 2024

https://www.instagram.com/p/C4XEcFuuEMW/

Η Κέλτι Νάιτ, ανταποκρίτρια του «E! News» στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, έκλεψε όλα τα βλέμματα με μία μακριά στράπλες ροζ δημιουργία με έντονους όγκους στο κάτω μέρος που της χάριζαν μοναδική κίνηση.

https://www.instagram.com/reel/C4WGfeQJwCc/

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνισή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας ενθουσιασμένη που ήταν η ανταποκρίτρια του red carpet για τα Όσκαρ 2024.

https://www.instagram.com/reel/C4WDvWdvwyM/

Στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ βρέθηκε και η ίδια η Σίλια Κριθαριώτη, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Νίκο Τσάκο, για να στηρίξει τον Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο. Η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια, μαγνήτισε τα βλέμματα επιλέγοντας ένα off shoulder φόρεμα με μαύρο μπούστο και ογκώδη κόκκινη φούστα.

https://www.instagram.com/reel/C4WDkyOpTk8/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved