Oscars 2024: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Χόλιγουντ-Καλιφόρνια: Η Emma Stone φτάνει στο Dolby Theatre για την 96η Απονομή των Όσκαρ (Photo by John Shearer/WireImage)

Hollywood

Oscars 2024: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Η μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου είναι γεγονός και όλα τα βλέμματα στράφηκαν αρχικά στο λαμπερό κόκκινο χαλί των Oscars 2024!

Τα διαμάντια και οι πολύτιμοι λίθοι είναι φέτος οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, καθώς οι κυρίες του Hollywood έβαλαν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν για τη λάμψη τους και τα πανάκριβα κοσμήματά τους.

Οδηγός... επιβίωσης: 5+1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη βραδιά των Όσκαρ!

«Πιστεύω ότι θα δείτε διαμάντια... διαμάντια και πολλά μεγάλα... διαμάντια», είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά στο Reuters η Βικτόρια Ρέινολντς, αντιπρόεδρος της Tiffany & Co. «Τα Όσκαρ είναι πάντα, φυσικά, η βιτρίνα για απίστευτους πολύτιμους λίθους».

Το εντυπωσιακό look της Έμμα Στόουν

To απόλυτο φαβορί για το αγαλματίδιο του Α’ Γυναικείου Ρόλου είναι η Έμα Στόουν, η «Μπέλα Μπάξτερ» από το Poor Things σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Πολλοί περίμεναν πως η διάσημη πρωταγωνίστρια θα εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί ως... Μπέλλα Μπαξτερ, την ηρωίδα δηλαδή που υποδύεται στην ταινία, όμως εκείνη έκανε ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη με την εμφάνισή της.

96th Annual Oscars - Red Carpet

O Γιώργος Λάνθιμος με τη μούσα του Emma Stone ποζάρουν στο κόκκινο χαλί λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή (Photo by Michael Buckner/Variety via Getty Images)

Η «μούσα» του Γιώργου Λάνθιμου επέλεξε μία υπέροχη τουαλέτα σε παλ χρώμα η οποία ήταν στράπλες και αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. H τουαλέτα της είναι του οίκου Luis Vuitton όπου η Έμα Στόουν δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση καθώς επιλέγει φορέματα του οίκου για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Εντυπωσιακές βέβαια και άλλες κυρίες αλλά και κύριοι που πάτησαν το πόδι τους στο κόκκινο χαλί το οποίο παρεμπιπτόντως έγινε και πάλι κόκκινο. Και λέμε έγινε ξανά γιατί πέρυσι οι σταρ του Χόλιγουντ περπάτησαν σε σαμπανιζέ χαλί για να φωτογραφηθούν.

Δείτε παρακάτω τις εμφανίσεις των σταρ και τους οίκους μόδας που εμπιστεύτηκαν για τις υπέροχες τουαλέτες και τα εντυπωσιακά κοστούμια τους:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved