Poor Things: Οι αστείες φωτογραφίες της Έμμα Στόουν – Τι ανέβασε στα social o Μαρκ Ράφαλο
@richpolk
Hollywood

Poor Things: Οι αστείες φωτογραφίες της Έμμα Στόουν – Τι ανέβασε στα social o Μαρκ Ράφαλο

Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος και το Poor Things συγκεντρώνοντας 11 υποψηφιότητες στα βραβεία Όσκαρ, ανάμεσά τους αυτές της Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Α΄ Γυναικείου Ρόλου και Β’ Ανδρικού Ρόλου, φωτογραφίας.

O Mαρκ Ράφαλο θέλοντας να ευχαριστήσει τον Γιώργο Λάνθιμο ανέβασε στα social media μια σειρά από τις πιο αστείες backstage φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας Έμμα Στόουν αλλά και κάποιες δικές του και όπως ήταν φυσικό έγιναν viral!

poor-things.webp

«Έχω το απίστευτο προνόμιο να κάνω ταινίες ως δουλειά. Το να αναγνωρίζεσαι από την Ακαδημία μεταξύ των καλύτερων είναι μια τιμή που ξεπερνά κάθε προσδοκία ως ηθοποιός. Ευχαριστούμε τον λαμπρό κινηματογραφιστή μας, Γιώργο. Και ευχαριστώ το κοινό που έδωσε την ευκαιρία σε αυτή την ταινία. Συγχαρητήρια στην οικογένεια μου στο Poor Things για όλη την αγάπη. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες το ποστ του

https://www.instagram.com/p/C2fJvkxLuAo/

Η υπόθεση του Poor Things

Η ιστορία αφορά την Bella Baxter (Έμμα Στόουν), μία νυμφομανή κοπέλα που ζει στη βικτοριανή εποχή. Η Bella θέλοντας να ξεφύγει από τον βίαιο σύζυγό της, αυτοκτονεί. Ωστόσο επαναφέρεται στη ζωή από έναν εκκεντρικό επιστήμονα ονόματι Goodwin Baxter (Γουίλιαμ Νταφόε). Για την επαναφέρει στη ζωή, ο Goodwin Baxter μεταμόσχευσε στο κρανίο της τον εγκέφαλο ενός αγέννητου, αλλά ζωντανού εμβρύου που κυοφορούσε. Η υπόθεση, λοιπόν, αφορά την ζωή ενός νηπίου, το οποίο βρίσκεται ξαφνικά στο σώμα μίας ενήλικης γυναίκας. Το νήπιο-Bella μεγαλώνει άγαρμπα δίπλα στον Goodwin, ώσπου, κάποια στιγμή τον εγκαταλείπει και βρίσκεται στο Παρίσι, ως μία ανεξάρτητη σεξεργάτρια. Εκεί ξεκινάει μια άλλη ιστορία, στην οποία το χιούμορ, η θλίψη αλλά και τα σεξουαλικά μαθήματα κυριαρχούν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved