Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Το νέο καρέ από το κρεβάτι του νοσοκομείου, τα δάκρυα και ο «επισκέπτης»
Hollywood

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Το νέο καρέ από το κρεβάτι του νοσοκομείου, τα δάκρυα και ο «επισκέπτης»

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Κέιτ Μπέκινσεϊλ, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η Βρετανίδα ηθοποιός δε θέλησε να διευκρινίσει για ποιον λόγο νοσηλεύεται όμως ανέβασε μερικές εικόνες από το κρεβάτι του νοσοκομείου και όπως θα δείτε είναι καταπονημένη.

Η 50χρονη θρηνεί παράλληλα τον θάνατο του πατριού της Ρόι Μπατερσμπάι, ο οποίος πέθανε τον Ιανουάριο όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ συγχρόνως πάλευε με δύο μορφές καρκίνου. Ακόμη, φροντίζει τη μητέρα της Τζούντι Λο, καθώς και εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο νέο καρέ που ανέβασε, φαίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τη γάτα της αγκαλιά, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Επισκέπτης».

2af7b415188a87e786184aa451eaf7a3.webp

Νωρίτερα θέλησε να ευχαριστήσει τη μητέρα της, που τη βοήθησε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της και βρισκόταν όλη την ώρα στο πλευρό της.

«Χρόνια πολλά για την Ημέρα της Μητέρας. Ευχαριστούμε όσους μας αγαπούν και μας στηρίζουν, όταν είμαστε χάλια και προσπαθούν να βεβαιωθούν ότι υπάρχουν κάποια κομμάτια μας που δεν είναι. Και που φροντίζουν τα σκυλιά μας όταν δεν μπορούμε και μας οδηγούν να θυμόμαστε χαρούμενα πράγματα, όταν δεν το κάνουμε. Και να εμφανίζονται όταν είμαστε άρρωστοι και κάθονται μαζί μας. Και στέλνουν μπαλόνια και κάνουν check in και μας βγάζουν από τα σκοτεινά πηγάδια με αγάπη. Σας ευχαριστούμε που μας αγαπάτε, όσους μας αγαπάτε. Είναι τόσο όμορφο. Ευτυχισμένα όλα, μαμά. Ο αγώνας σου για χαρά, παρά τα δάκρυα, είναι η εμπειρία του να παρακολουθείς έναν πολεμιστή από κοντά. Σ' αγαπώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved