Θρήνος στην οικογένεια των Καρντάσιανς - Ο θάνατος που αλλάζει τις ζωές τους
Hollywood

Θρήνος στην οικογένεια των Καρντάσιανς - Ο θάνατος που αλλάζει τις ζωές τους

Η μικρότερη αδερφή της Κρις Τζένερ, Karen Houghton, πέθανε σε ηλικία 65 ετών και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια των Καρντάσιαν.

Η Karen - η οποία είχε πολύ καλή σχέση με την αδελφή της Κρις, 68 ετών - βρέθηκε νεκρή από αστυνομικούς της κομητείας του Σαν Ντιέγκο τη Δευτέρα στο Σαν Μάρκος της Καλιφόρνια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το TMZ.

Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της δεν είναι σαφείς, με τους αξιωματούχους της κομητείας να αποδίδουν τον θάνατό της σε φυσικά αίτια προς το παρόν.

Kardashians: Το αστρονομικό ποσό που δίνουν για αγορές, σπίτια και λούσα - Πολλά τα... εκατομμύρια!

karen.jpg

«Με βαριά καρδιά και βαθύτατη θλίψη μοιράζομαι ότι η αδερφή μου Karen πέθανε χθες απρόσμενα. Πονάει η καρδιά μου για τη μαμά μου MJ και την ανιψιά μου Natalie και προσεύχομαι ο Θεός να μας καθοδηγήσει όλους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η Κάρεν ήταν όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά. Ήταν η πιο γλυκιά, ευγενική, η πιο ευαίσθητη και ευάλωτη και τόσο αστεία. Πάντα ένιωθε ευγνώμων και ευγνώμων για τη ζωή της και εκτιμούσε την οικογένεια και τους φίλους της και ειδικά την όμορφη κόρη της. Έχει ένα τόσο τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου και λατρεύω κάθε ανάμνηση που έχουμε μαζί.

Ο θάνατος της Karen είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι τόσο μικρή και πολύτιμη και το αύριο δεν είναι ποτέ υπόσχεται. Πρέπει να πούμε σε αυτούς που αγαπάμε πόσο πολύ τους αγαπάμε. Σε αγαπώ όμορφη αδερφή μου», έγραψε η Κρις Τζένερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της Κρις Τζένερ:

https://www.instagram.com/p/C4tDfNCxcHm/

Διαβάστε επίσης:


Έχετε δει ποτέ τους παππούδες των Kardashians; Η Kourtney μοιράστηκε την πιο όμορφη φωτογραφία

Τα πλάνα της συντρόφου του Βασιλόπουλου όταν εμφανιζόταν σε show της Kardashian!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved