Κάμερον Ντίαζ: Έγινε για 2η φορά μανούλα - Ποιο είναι το φύλο του μωρού & το ξεχωριστό όνομά του;
Instagram / camerondiaz
Hollywood

Κάμερον Ντίαζ: Έγινε για 2η φορά μανούλα - Ποιο είναι το φύλο του μωρού & το ξεχωριστό όνομά του;

Η Κάμερον Ντίαζ έγινε ξανά μανούλα και ίσως διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της!

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Μπέντζι Μάντεν, ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram πως απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, το οποίο και θα ονομάσουν Cardinal.

Η Cameron Diaz μίλησε πρώτη φορά για την κόρη της ένα χρόνο μετά τη γέννησή της και συγκίνησε

Αξίζει να σημειώσουμε πως η γνωστή ηθοποιός είχε επιλέξει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση του γιου μας, Cardinal Madden. Είναι φοβερός και είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι που είναι εδώ. Για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των παιδιών δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες- αλλά είναι πολύ χαριτωμένος. Αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι και ευγνώμονες. Στέλνουμε πολλή αγάπη από την οικογένειά μας στη δική σας. Πολλές ευχές και καλό απόγευμα», έγραψαν η Κάμερον Ντίαζ και ο Μπέντζι Μάντεν σε κοινή τους δήλωση στο Instagram.

Photo-shared-by-Benji-Madden-on-March-22-2024-tagging-@camerondiaz.-May-be-an-illustration-of-bird-sketch-nest-and-text..jpg

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 και τον Ιανουάριο του 2020 ανακοίνωσαν ότι υποδέχτηκαν στην οικογένειά τους ένα κοριτσάκι με το όνομα Raddix μέσω παρένθετης μητέρας.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved