Ερωτευμένη με τον πρωταγωνιστή του «Vampire Diaries» η Gaga
Showbiz

Ερωτευμένη με τον πρωταγωνιστή του «Vampire Diaries» η Gaga

Στην αγκαλιά ενός από τους πιο γοητευτικούς νέους ηθοποιούς θέλουν οι φήμες την Lady Gaga. Όπως γράφεται, η εκκεντρική σταρ είναι ερωτευμένη με τον πρωταγωνιστή του «Vampire Diaries», Taylor Kinney, ο οποίος πήρε μέρος στο πρόσφατο video clip της!

Τι το ‘θελε το έρμο το clip για το «You and I» η σταρ; Ντουβρουτζάς της ήρθε -λέει- με τον παρτενέρ της, καθώς ο θεός έρωτας της έριξε τα βέλη του… Δεν ήθελε και πολύ βλέπεις – όλο ερωτικές σκηνές είχαν οι δυό τους!

Οι φήμες για ειδύλλιο δίνουν και παίρνουν, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που δηλώνουν δεξιά και αριστερά ότι είδαν τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια σε ρομαντική έξοδο!

Κατά τα λεγόμενα, λοιπόν, το ζευγάρι εθεάθη στο Mission Viejo της Καλιφόρνια, σε παραθαλάσσιο μπαρ. «Αρχικά δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτή. Απλώς πιστέψαμε ότι ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι που δεν ξεκόλλαγε ο ένας από τον άλλο και μετά αντιλήφθηκα ότι ήταν η Lady Gaga. Όλοι ξετρελάθηκαν. Κι εκείνη ήταν πολύ γλυκιά, μας υπέγραψε κι αυτόγραφα», είπε άνθρωπος που τους είδε. Άλλος δε πρόσθεσε πως το ξανθό μαλλί της τραγουδίστριας ήταν... ανάκατο, κάτι που «μυρίζει» διαχυτικότητα!

Κι αν νομίζετε ότι μόνο αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για σχέση, που να διαβάσετε τι λένε στενοί συνεργάτες της Gaga και του Taylor: «στην αρχή ήταν μια περιστασιακή σχέση, αλλά τώρα έχει γίνει αρκετά σοβαρή»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved