ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γνωστό μοντέλο αποκαλύπτει: «Έχω έντονους πονοκεφάλους και κάνω εξετάσεις-Φοβάμαι για τη ζωή μου»
Showbiz

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γνωστό μοντέλο αποκαλύπτει: «Έχω έντονους πονοκεφάλους και κάνω εξετάσεις-Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Είναι εντυπωσιακή, ξανθιά, ασχολείται χρόνια με το modeling και έχει απασχολήσει τα μέσα με την προσωπική της ζωή. Όμως όλα αυτά πλέον αποτελούν δεύτερη μοίρα για το γνωστό μοντέλο το οποίο ανησυχεί σοβαρά για τη ζωή του.

Ο λόγος για την
Βαλεντίνα Τσεπάνου. Το νεαρό μοντέλο μετά το χωρισμό του με τον ποδοσφαιριστή Ραφίκ Τζιμπούρ και σύμφωνα με πληροφορίες είχε σχέση με ένα νεαρό προγραμματιστή υπολογιστών, τον Κωνσταντίνο. Εμείς επικοινωνήσαμε με τη Βαλεντίνα για να μας επιβεβαιώσει την πληροφορία και εκείνη μας δήλωσε, χαρακτηριστικά: «Με κοροϊδεύετε; Δεν έχω χρόνο για έρωτες και για σχέσεις το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η υγεία μου». Παράλληλα μας εξήγησε πως ο Κωνσταντίνος υπήρξε στη ζωή της αλλά αποτέλεσε μόνο έναν καλοκαιρινό έρωτα και τίποτα παραπάνω. Γνωρίστηκαν στη Σαντορίνη το προηγούμενο καλοκαίρι και πέρασαν μαζί 3 όμορφους μήνες. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.



Η Βαλεντίνα Τσεπάνου, όμως, εξομολογήθηκε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, για πιο λόγο ανησυχεί για την υγεία της. «Εδώ και 7 μήνες έχω πολύ έντονους πονοκεφάλους και δεν ξέρω τι να κάνω για να τους καταπολεμήσω. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκα στο Γκάζι από αγνώστους οι οποίοι με έριξαν στο πεζοδρόμιο και με απείλησαν. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ψυχολογικό αλλά όσο περνούσαν οι μήνες άρχισα να ανησυχώ», λέει το μοντέλο και συνεχίζει με φωνή γεμάτη αγωνία: «Έχω έντονους πονοκεφάλους και κάνω εξετάσεις. Φοβάμαι για τη ζωή μου



Όπως μας δήλωσε η Βαλεντίνα, μέχρι τώρα έχει κάνει ότι εξετάσεις της έχουν πει οι γιατροί με τελευταία τη μαγνηγική τομογραφία, η οποία και της προκάλεσε μεγάλο άγχος. «Πήγα στο γιατρό και την ώρα της εξέτασης χωρίς να το καταλάβω έτρεχαν τα μάτια μου από το φόβο». Όσον αφορά στα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έχουν βγει ακόμα και τα περιμένει από μέρα σε μέρα ενώ μας ανέφερε πως αν δεν βρει εδώ λύση στο πρόβλημά της θα πάει και στο εξωτερικό για να επισκεφτεί κάποιους γιατρούς.



Όλο της το βάρος, λοιπόν, το έχει δώσει στην υγεία της και εν συνεχεία στη δουλειά της. «Δεν με απασχολεί σε αυτή την περίοδο της ζωής μου ο έρωτας. Προτεραιότητα έχει η υγεία μου και μετά η δουλειά μου. Μόλις μάθω τι συμβαίνει με τους πονοκεφάλους και ξεκαθαρίσω το θέμα της υγείας μου έχω σκοπό να φύγω για την Τουρκία όπου η δουλειά του μοντέλου ανθεί. Επίσης, ενδιαφέρουσα αγορά για μένα αποτελεί και η Κύπρος. Θα ασχοληθώ επισταμένα εκεί με το μόντελινγκ και γενικά θα πηγαινοέρχομαι», δηλώνει. Σχετικά τώρα με την Ιταλία που ήταν τα πρωταρχικά της σχέδια για το μόντελινγκ το άφησε πίσω γιατί όπως είδε και η Ιταλία περνάει κρίση και όσες κοπέλες πηγαίνουν γυρίζουν άπρακτες.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved