Μάρκος Σεφερλής: «Δεν κρύβω ότι όταν πήγα στην Μενεγάκη ήμουν αμήχανος»
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν κρύβω ότι όταν πήγα στην Μενεγάκη ήμουν αμήχανος»

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για την πρόσφατη συνάντησή του με την Ελένη Μενεγάκη στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Ελένη».

Ο ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό «Hello»: «Επειδή πάντα λειτουργώ με αλήθεια και ειλικρίνεια, ό,τι παρακολουθήσατε εκείνη την ημέρα από την τηλεόρασή σας, έτσι ακριβώς αισθάνθηκα. Υπήρχε μια αμηχανία στην αρχή τόσο από εμένα όσο και από την Ελένη, καθώς η συνάντησή μας έγινε την ώρα που βγήκα στον αέρα. Δεν είχε υπάρξει νωρίτερα άλλη συνάντηση. Δεν κρύβω ότι ήμουν αμήχανος, αλλά πρέπει να σας πω ότι δε μας χώριζε κάτι, απλώς ήταν η απόσταση των επτά χρόνων, τα οποία είχαν περάσει. Δεν είχε μιλήσει κάποιος από τους δυο άσχημα για τον άλλο. Τόσα χρόνια μιλούσα με τα καλύτερη λόγια για εκείνη, καθώς τα πίστευα και τα πιστεύω όπως κι εκείνη. Όμως μετά τα πρώτα λεπτά της αμηχανίας, όλα κύλησαν πολύ καλά. Μου άρεσε και της άρεσε που ξαναβρεθήκαμε στην εκπομπή».

Η Έλενα Τσαβαλιά, αποκάλυψε πώς είδε η ίδια τη συνάντηση αυτή: «Εγώ πάλι επειδή πάντα του λέω την αλήθεια και περίμενα να δω ως θεατής αυτή την αμηχανία που λέει τώρα, ομολογώ ότι δεν την είδα! Και δεν την κατάλαβα, όχι μόνο στην πορεία της κουβέντας, που λογικό είναι να παρασύρεσαι, αλλά ούτε καν στα πρώτα λεπτά. Κατάλαβα μόνο ένα γλυκό, 'αχ, πού ήσουν;', τόσο από την Ελένη όσο και από τον Μάρκο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved