Άννα Παναγιωτοπούλου: «Υπήρξα τυχερή που οι πιο γεροί παίκτες δέχτηκαν να κατέβουμε μαζί στο γήπεδο»
Showbiz

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Υπήρξα τυχερή που οι πιο γεροί παίκτες δέχτηκαν να κατέβουμε μαζί στο γήπεδο»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για την παράσταση που συγγραφικά και σκηνοθετικά υπογράφει αλλά και θα πρωταγωνιστήσει με σπουδαία ονόματα.

Η Χρύσα Ρώπα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Άννα Μονογιού, ο Γιώργος Γαλίτης και ο Παντελής Καναράκης μαζί με άλλους ηθοποιούς συνθέτουν την παράσταση. Η Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε για αυτή την συνεργασία και την παράσταση που ετοιμάζει με τίτλο «Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή».

«Πιστεύω πολύ στο η ισχύς εν τη ενώσει. Πόσο δε σε τόσο δύσκολους καιρούς, που ο κόσμος έχει ελάχιστα λεφτά και θέλει να τα δώσει -όταν τα δώσει- σε πολυπρόσωπες και καλοφτιαγμένες δουλειές. Κουβεντιάζοντας καιρό με τους παραγωγούς μας, τους αδελφούς Τάγαρη, πρότεινα να γίνει μια ισχυρή ομάδα, μια "dream team", για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του κοινού που έχει ανάγκη να αποδράσει γελώντας. Και υπήρξα τυχερή που οι πιο γεροί παίκτες, φίλοι χρόνων, δέχτηκαν με χαρά να κατέβουμε μαζί στο γήπεδο για ένα εντυπωσιακό παιχνίδι!», δήλωσε στο περιοδικό TvΈθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved