Οι επώνυμοι που έγιναν… αγρότες!
Showbiz

Οι επώνυμοι που έγιναν… αγρότες!

Επιστροφή στην φύση για πολλούς επώνυμους.

Όταν η «μητέρα γη καλεί τα παιδιά της»… Πρώτο και μεγαλύτερο παράδειγμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια φεύγει κάθε Σαββατοκύριακο για τα Άχλα όπου και έχει δημιουργήσει τον δικό της επίγειο παράδεισο και ηρεμεί. Απελευθερωμένη από το άγχος για τα νούμερα της AGB, περνάει ώρες φροντίζοντας τον κήπο της.

Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι ένα ακόμα παράδειγμα γυναίκας της τηλεόρασης που έπιασε την… τσουγκράνα. Από άνκοργουμαν… αμπελουργός. Η 48χρονη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του STAR έχει το δικό της αμπελώνα, και μάλιστα όχι μόνο παραδίδει μαθήματα τρύγου αλλά έχει συμμετάσχει σε πολλές αναδασώσεις στην περιοχή του Πικερμίου, όπου ο σύζυγός της Θανάσης Αδαμόπουλος ήταν κοινοτάρχης.

Ο Άγγελος Πυριόχος εγκατέλειψε την Αθήνα και γύρισε πίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας ζει στη Ζάκυνθο και ασχολείται με την αγροτική ζωή. Όταν δεν γράφει βρίσκεται στα κτήματά του και φυτεύει κρεμμυδάκια και μπρόκολα.

Ο πιο.. sexy farmer βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής είναι πλέον κτηματίας : «Έχω κάποια κτήματα στην Κέρκυρα και αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και για να αλλάξω την ποιότητα ζωής μου. Όχι μόνο για να έχω ένα κιλό ντομάτες, αλλά γιατί θα μυρίζουν ντομάτες και θα είναι γευστικότατες».

«Αχ, μελισσούλα, μελισσάκι» θα μπορούσε να τραγουδά ο Γιώργος Σεϊταρίδης. Ο ηθοποιός έχει στραφεί στην φύση για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Νιώθει άλλος άνθρωπος όταν ασχολείται με τη γη. O γνωστός στο ευρύ κοινό ηθοποιός από το ρόλο του στο σίριαλ του MEGA «Singles» μένει μόνιμα στη Λούτσα, όπου ασχολείται με τη μελισσοκομία και έχει μάλιστα δικά του μελίσσια.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης έγινε αγρότης… λόγω κρίσης. Η ανεργία χτύπησε την πόρτα του γνωστού ηθοποιού. «Επέστρεψα στη φύση και για βιοποριστικούς λόγους. Καλλιεργώ στον Βαρνάβα μπρόκολα, σταμναγκάθια και πολλά άλλα. Το θέατρο το υπηρέτησα πιστά πάνω από 30 χρόνια», δήλωσε παλαιότερα.

Τέλος στην λίστα με τους επώνυμους farmersσυγκαταλέγεται και ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος παράγει το δικό του λάδι από ελαιώνες που έχει στη Σελλασία της Σπάρτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved