Βίκυ Παπαδοπούλου: «Αποδέ¬χτηκα πως είμαι γυναίκα, ότι οι άντρες φλερτάρουν τα κορίτσια, κάτι που πριν με έκανε να νιώθω ντροπή»
Showbiz

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Αποδέ¬χτηκα πως είμαι γυναίκα, ότι οι άντρες φλερτάρουν τα κορίτσια, κάτι που πριν με έκανε να νιώθω ντροπή»

Δύσκολα μπορεί κάποιος να φανταστεί πως μικρή η Βίκυ Παπαδοπούλου ήταν ένα εξαιρετικά εσωστρεφές κορίτσι.

«Ήμουν το πιο κλειστό παιδί του κόσμου. Αν βγαίναμε κάπου με τους γονείς μου και πετυχαίναμε ένα γνωστό που μου έλεγε "γεια σου", θα έκανα ένα νεύμα, θα έσκυβα το κεφάλι και θα γινόμουν κόκκινη από πάνω μέχρι κάτω, χωρίς κανένα λόγο. Ήμουν πολύ ντροπαλή και συνεσταλμένη. Μόνο με την παρέα μου γινόμουν καραγκιόζης. Για να εκδηλωθώ, έπρεπε να νιώθω πως εγώ ελέγχω την κατάσταση», εξομολογείται η ηθοποιός στο περιοδικό People. Όταν πήγε, όμως, στη σχολή υποκριτικής ξεκλείδωσε ανεξερεύνητες πτυχές του εαυτού της. «Αποδέχτηκα πως είμαι γυναίκα, αποδέχτηκα ότι οι άντρες φλερτάρουν τα κορίτσια, κάτι που πριν με έκανε να νιώθω ντροπή. Ουσιαστικά βγήκε η γυναίκα από μέσα μου και έμαθα τον εαυτό μου καλύτερα». Εκείνοι που εντυπωσιάστηκαν περισσότερο από την επιλογή της ήταν οι γονείς της. «Δεν πίστευαν ποτέ πως ένα τόσο ντροπαλό παιδί θα επέλεγε κάτι που περιλαμβάνει τόση έκθεση. Κι όμως, δεν μου έφεραν καμία αντίρρηση, γιατί προφανώς έβλεπαν πως το είχα ανάγκη. Ήμουν από μικρή ώριμο και συνειδητοποιημένο παιδί και είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη τους», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved