Το άγνωστο οικογενειακό δράμα της Μαριώς!
Showbiz

Το άγνωστο οικογενειακό δράμα της Μαριώς!

Τον λόγο που δεν άκουσε ποτέ παραμύθια ως μικρό παιδί αποκαλύπτει η Μαριώ και μαζί μ' αυτή την αποκάλυψη διηγείται ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα.

Στην ερώτηση πότε πιστεύει ότι ένας λαός αποδέχεται το ψέμα που του σερβίρουν, εκείνη απαντά στη real: «Όταν τον ικανοποιεί και τον βολεύει. Εμείς οι Έλληνες είμαστε καλοπερασάκηδες. Δεν ξέρω πώς είναι και πώς θα γίνει αργότερα η γενιά που μεγαλώνει τώρα - το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι τα βρήκε όλα έτοιμα. Αυτό είναι κακό, διότι μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις τα ψέματα που σου είπαν και πικραίνεσαι. Και το μεγαλύτερο ψέμα απ' όλα ήταν η ψευτοχλιδή - αυτή η... λάσπη στην οποία κολλήσαμε επί δεκαετίες, καταπίνοντας τα ψέματα των πολιτικών. Αν κι εγώ, από παιδί, έπαψα να τους πιστεύω. Έχω να ψηφίσω εδώ και 10 χρόνια».

Ποιο παραμύθι σάς ενοχλούσε να το ακούτε όταν ήσασταν μικρή;

«Μα δεν άκουσα ποτέ παραμύθια, αγάπη μου! Η γιαγιά μου η Αθηνά, όταν προσπαθούσε με τους συγχωριανούς της να φύγει από τη Μικρά Ασία, ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί της και γέννησε μέσα στο καΐκι που τους μετέφερε. Λίγες ώρες αργότερα πέθανε από επιλόχειο πυρετό και την πετάξανε στη θάλασσα. Η μαμά μου είχε μια θλίψη πάντα πάνω της - ήταν 10 ετών κοριτσάκι και την είχε δει αυτή τη σκηνή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved