Θοδωρής Μαραντίνης: «Τα συγκροτήματα όντως στην Ελλάδα δυσκολεύονται κυρίως οικονομικά»
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: «Τα συγκροτήματα όντως στην Ελλάδα δυσκολεύονται κυρίως οικονομικά»

Ονειρεύεται μια solo καριέρα ο Θοδωρής Μαραντίνης;

«Προς το παρόν δεν έχω μπει σε αυτήν τη διαδικασία. Με τα παιδιά έχουμε βρει τις ισορροπίες μας κι έτσι δεν καταπιέζομαι ως άνθρωπος ή ως καλλιτέχνης. Σέβονται τις σκέψεις και τις ανάγκες μου και μου αφήνουν χώρο να εκφράζομαι. Έχω την ασφάλεια των φίλων μου αλλά και την ελευθερία που χρειάζομαι» τόνισε στο Hello.
-Πώς θα περιέγραφε με τέσσερις λέξεις τον εαυτό σας;
«Παθιασμένος, κυκλοθυμικός, ονειροπόλος και ταξιδιάρης.»
- Από που εμπνέεστε για τα τραγούδια σας;
«Κυρίως εμπνέομαι από καθημερινές προσωπικές μου στιγμές ή από ιστορίες ανθρώπων που είναι πολύ κοντά μου. Για μένα πάντα μεγάλη πηγή έμπνευσης αποτελεί ο έρωτας και οι μορφές του. Ο χρόνος επίσης είναι ένα κομμάτι που διαρκώς πραγματεύομαι στιχουργικά, ενώ τώρα τελευταία έχω μια ανησυχία για το αύριο την οποία παρουσιάζω στα τραγούδια μου.»
-Έχετε αφιερώσει κάποιο από αυτά στη σύζυγο σας, Σίσσυ Χρηστίδου ή στα παιδιά σας;
«Δεν τους έχω αφιερώσει κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι μου. Ειδικά τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας με την Σίσσυ γράφτηκαν πολλά τραγούδια βασισμένα στο συναίσθημα που νιώθαμε. Το τραγούδι που έχω γράψει για εκείνη και χορέψαμε στο γάμο μας είναι το «Αύγουστος». Όλα τα τραγούδια μου κάπως δένουν με την οικογένεια μου, τις ανάγκες και τις ανησυχίες μας.»
- Υπάρχει μέλλον για τα συγκροτήματα στην Ελλάδα;
«Τα συγκροτήματα όντως στην Ελλάδα δυσκολεύονται κυρίως οικονομικά επειδή είναι πολλά άτομα και τα χρήματα που δίνονται είναι περιορισμένα. Επίσης, στα νυχτερινά σχήματα τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει χώρος για τα συγκροτήματα. Είμαι αισιόδοξος όμως και πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα συνεχίσουν να υπάρχουν ελληνικά συγκροτήματα γιατί ανέκαθεν οι παρέες φτιάχνουν κάτι ωραίο. Περιμένω ακόμα περισσότερα πράγματα από εμάς αλλά και από άλλα γκρουπ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved