Λευτέρης Παπανικολάου-Γκιωνάκης: Το βαρύ επώνυμο και τα σχέδια για μία ακόμη ταινία
Showbiz

Λευτέρης Παπανικολάου-Γκιωνάκης: Το βαρύ επώνυμο και τα σχέδια για μία ακόμη ταινία

Για τον Λευτέρη Παπανικολάου-Γκιωνάκη το αναγνωρίσιμο επώνυμό του δεν αποτέλεσε ποτέ τροχοπέδη στην καριέρα του.

«Το αντίθετο μάλιστα. Αν έχεις την τύχη το επώνυμό σου να ταυτίζεται με πρόσωπα αγαπητά στο ευρύ κοινό, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Ποτέ όμως δεν έβαλα τον πατέρα μου ή κάποιον άλλο συγγενή μου να μεσολαβήσει για να κλείσω μια δουλειά. Κάτι τέτοιο είναι εντελώς έξω από την ιδιοσυγκρασία μου. ∆εν σας κρύβω ότι ντρέπομαι!» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Για διαφορετικούς λόγους, παραδέχεται ότι σε αυτή τουλάχιστον τη φάση της καριέρας του δεν θα συνεργαζόταν εύκολα με τη μητέρα του. «Σε περιπτώσεις συγγενικών σχέσεων είναι δύσκολο να κρατηθούν ισορροπίες. ∆εν μπορείς να επιβληθείς ως σκηνοθέτης σε έναν άνθρωπο με τον οποίο υπάρχει άνεση και οικειότητα. Παρόλο που δεν το αποκλείω να συμβεί μελλοντικά, προς στιγμήν δεν είναι το ζητούμενο. Αυτή τη στιγμή διανύω τη δική μου ανεξάρτητη πορεία».
Σε λίγους μήνες αρχίζει τα γυρίσματα της δεύτερης μικρού μήκους ταινίας του, ενώ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει ξανά σε διαφημιστικό σποτ. Όσο για τη ματαιοδοξία της σύγχρονης σόουμπιζ, φαίνεται να απέχει χιλιόμετρα από τη δική του κοσμοθεωρία: «Ο Γιάννης Γκιωνάκης ήταν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Τότε μπορεί να μην υπήρχαν πολλά μέσα, υπήρχε όμως μεράκι και πηγαίο ταλέντο. Τώρα η μισή Ελλάδα θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι και η άλλη μισή με την υποκριτική μόνο για το χρήμα, τη δόξα και το lifestyle».
Όσο για τον ελεύθερο χρόνο του, προτιμά να τον αξιοποιεί εκπαιδεύοντας σκύλους. Αυτό είναι και το plan B που έχει βάλει στη ζωή του σε περίπτωση που η κρίση τον αναγκάσει να κάνει δύο επαγγέλματα. Άλλωστε δεν ξεχνά ποτέ τη συμβουλή του παππού του: « Κάνε ό,τι θες στη ζωή σου, αλλά σε ό,τι κάνεις να είσαι ο καλύτερος!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved