Δούκισσα Νομικού: Πώς σχολιάζει την κριτική ότι θύμισε Barbie και ο Μαρτάκης τον Ken;
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Πώς σχολιάζει την κριτική ότι θύμισε Barbie και ο Μαρτάκης τον Ken;

Μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της η Δούκισσα Νομικού απάντησε στις κριτικές που χαρακτήρισαν εκείνη «Barbie» και τον Κώστα Μαρτάκη «Κen», ενώ αναφέρθηκε και στην εντύπωση που την άφησε η πρεμιέρα του DWST.


Την επομένη της πρεμιέρας γράφτηκε ότι εσύ θύμισες την Barbie και ο Κώστας Μαρτάκης τον Κen Πώς σχολιάζεις την κριτική; «Τη διάβασα την κριτική. Τα διαβάζω όλα να ειδικά από ανθρώπους που θέλω να μάθω την άποψη τους»


Τσαντίστηκες;
«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει όπως πιστεύει. Αυτό που πρέπει να βλέπουμε είναι πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι Κυριακή με Κυριακή»


Ότι η τηλεθέαση δεν ήταν το ίδιο υψηλή με παλαιότερες πρεμιέρες σε προβλημάτισε;
«Δεν είμαι στέλεχος του καναλιού για να σχολιάσω τα νούμερα τηλεθέασης και ούτε ξέρω να τα αναλύω ή να βλέπω τους αστάθμητους παράγοντες. Εμείς κάθε Κυριακή θα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και είμαι βέβαιη ότι ο κόσμος θα μας αγκαλιάζει»


Ποιο είναι το αγαπημένο σου ζευγάρι;
«Ξέρεις ότι δεν μπορώ σου απαντήσω σε αυτό. Δεν μου το επιτρέπει η θέση μου»


Θα έκανες κάποια μεγάλη ανατροπή στην παρουσίαση του σόου; «Το σόου έχει ένα συγκεκριμένο concept. Υπάρχει μια βίβλος που ακολουθείς. Δεν μπορείς να περιμένεις το «DWTS» να γίνει ένα άλλο σόου από αυτό είναι. Τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο προσπαθώ να βάλω τον δικό μου τρόπο. Δώστε μας ιδέες και αν μπορούν να προσαρμοστούν θα γίνουν»


Τι έκανες μετά το τέλος του σόου;
«Πρώτα έβγαλα τα παπούτσια μου. Μετά καθίσαμε στο καμαρίνι, όλη η ομάδα -και οι κριτές-, φάγαμε, Ξεκουραστήκαμε και σχολιάσαμε την εκπομπή. Πώς καθόμαστε στον καναπέ του σπιτιού μας και σχολιάζουμε; Ε, κάπως έτσι. Το πρώτο πράγμα που κάνω, πάντως, πάντα είναι να βγάλω τα τακούνια μετά από τέσσερις ώρες. Είναι εξοντωτικό»


Αξίζει τελικά τον κόπο;
«Εννοείται ότι αξίζει τον κόπο. Ο,τι δεν έχει δυσκολία ή δεν απαιτεί προσπάθεια, είτε στη δουλειά είτε σε σχέσεις, θεωρώ ότι δεν αξίζει τον κόπο. Μου αρέσουν τα δύσκολα, τα αναπάντεχα, τα περίεργα, τα απροσδόκητα. Μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου. Με γεμίζει απίστευτα. Βρίσκομαι σε ένα οικείο περιβάλλον με ανθρώπους που έχουμε αναπτύξει πλέον μια σχέση»
Πηγή: πρώτο θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved