Αντώνης Βλοντάκης: «Θέλω να εξαντλήσω τα όριά μου. Να βλέπω πόσο  μπορώ να καταφέρω και τι όχι»
Showbiz

Αντώνης Βλοντάκης: «Θέλω να εξαντλήσω τα όριά μου. Να βλέπω πόσο μπορώ να καταφέρω και τι όχι»

Πρόσφατα ο Αντώνης Βλοντάκης έγινε συνιδιοκτήτης, μαζί με τον Ιωσήφ Τηλέμαχο, στη μουσική σκηνή «Αρχιτεκτονική» στο Γκάζι, το οποίο πλέον θεωρεί στέκι του.

«Είναι ο χώρος όπου θα βρίσκομαι από φέτος. Είναι ένα σπουδαίο, ένα βαρύ όνομα στις μουσικές σκηνές στην Αθήνα. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ».
Η γνωριμία του με τον Ιωσήφ έγινε μέσω των παιδιών τους, που είναι συμμαθητές στο σχολείο, και η συνεργασία τους ήταν για τον Αντώνη μια εύκολη απόφαση. «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κάνουμε πολλή παρέα. Πρώτα ταιριάξαμε ως άνθρωποι και μετά αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα», λέει ο Αντώνης Βλοντάκης στο Πρώτο Θέμα για τον φίλο και συνεργάτη του. Tον ρωτώ αν έχει άγχος για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα. «Πώς δεν έχω; Αλλά μου βγαίνει δημιουργικά. Δεν έχω μάθει να κάθομαι να κλαίω τη μοίρα μου. Τρέχω όσο μπορώ. Και θα τρέξω και για το μαγαζί γιατί πιστεύω πολύ σε αυτό», απαντά. Μεγαλωμένος στα Χανιά, το στοιχείο του χαρακτήρα του που τον καθορίζει, όπως λέει, είναι η «κουζουλάδα» του. «Δεν ξέρω αν φταίει το νερό ή ο αέρας της Κρήτης, αλλά έχω πάρει αυτή την κουζουλάδα. Ίσως αυτή με παρακινεί να δοκιμάζω συνεχώς νέα πράγματα. Δεν μου αρέσει να λέω ''όχι'' σε προκλήσεις. Θέλω να εξαντλήσω τα όριά μου. Να βλέπω πόσο μπορώ να καταφέρω και τι όχι. Να βλέπω πόσο είμαι ικανός στην πράξη και όχι στα λόγια. Ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος να κάνει ένα πράγμα στη ζωή του. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου», εξομολογείται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved