Θανάσης Ευθυμιάδης: «Προτιμώ να είμαι με τις κόρες μου παρά στην τηλεόραση»
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Προτιμώ να είμαι με τις κόρες μου παρά στην τηλεόραση»

Για την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό της συζύγου του Αννας Ντιμιτρίεβιτς και των δύο κοριτσιών τους Ζωής και Σόφης, για την αποχή του από την τηλεόραση, αλλά και για την επιτυχημένη παράσταση «Αντρες έτοιμοι για όλα», που ανεβαίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο θέατρο «Λαμπέτη», μίλησε πριν από λίγες ημέρες ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Κρομμύδα και στον Love Radio 97.5,

Ο ηθοποιός, ερωτώμενος για τον ρόλο που παίζει στη ζωή του ο έρωτας, είπε: «Είναι παραστάτης σε όλη τη ζωή μας. Εγώ δεν πιστεύω ότι τυραννάει και βασανίζει και γι' αυτό πρέπει να τον αποφεύγουμε, γιατί μέσα από αυτόν μάθαμε, μέσα από αυτόν δημιουργήσαμε τον χαρακτήρα μας και έτσι πήρα και εγώ τα μαθήματά μου, τα οποία θα δώσω στις κόρες μου. Τους μαθαίνω πώς να μην τυραννάνε τους άντρες». Όσο για το μυστικό της επιτυχίας του σε ό,τι αφορά την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει μαζί με την, επίσης ηθοποιό, Άννα Ντιμιτρίεβιτς, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκάλυψε: «Πριν παντρευτώ έλεγα ότι δεν θα πάρω ποτέ μοντέλο, ηθοποιό ή κοπέλα που θα έχει τελειώσει το Αμερικάνικο Κολλέγιο. Και παντρεύτηκα την Άννα που είναι μοντέλο, ηθοποιός και έχει τελειώσει και το Deree. Οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να λέω ''ποτέ''. Νομίζω, όμως, ότι ο άντρας πρέπει να έχει κάνει τον κύκλο του, να είναι χορτασμένος, να έχει αλητέψει λίγο, να έχει ψηθεί, έτσι ώστε όταν θα περάσει από δίπλα του η σωστή γυναίκα να τη δει. Εάν δεν χορτάσεις, δεν είσαι έτοιμος να τη δεις και να αφοσιωθείς μετά σε αυτή».
Γιατί όμως απέχει από την τηλεόραση εδώ και χρόνια; Ο ίδιος απαντά: «Έχω δώσει την ενέργειά μου για είκοσι χρόνια στην τηλεόραση, χωρίς να κρατάω τίποτα για εμένα. Δεν το μετανιώνω. Με αντάμειψε, ήταν τα χρυσά χρόνια της τηλεόρασης και πήρα καλά λεφτά, οπότε δεν παραπονιέμαι. Τώρα, με τα παιδιά, εφόσον τα πράγματα δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμα στην τηλεόραση, πρέπει η όλη κατάσταση να βρει την καινούργια σελίδα της. Προτιμώ να είμαι με τις κόρες μου, να αφιερώνω τον ελεύθερο χρόνο μου τώρα που θέλουν ακόμα να με αγκαλιάζουν».
Τέλος, σε ό,τι αφορά την παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», στην οποία πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός σχολίασε: «Είμαστε τρίτη χρονιά φέτος με αυτή την παρέα και αυτός ήταν άλλωστε και ο όρος για να συνεχίσουμε και τη δεύτερη και την τρίτη χρονιά: να μείνουμε η ίδια παρέα. Αν μεταξύ τους οι ηθοποιοί δεν αναπτύξουν χημεία, η καλύτερη παράσταση του κόσμου να είναι δεν θα περάσει στο κοινό...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved