Ο Στρατής δεν είναι έτοιμος για σχέση και δηλώνει ότι αγαπά τη Συνατσάκη!
Showbiz

Ο Στρατής δεν είναι έτοιμος για σχέση και δηλώνει ότι αγαπά τη Συνατσάκη!

Ο Μύρωνας Στρατής δεν είναι έτοιμος να ερωτευτεί ξανά και δηλώνει πως αγαπά την Μαίρη Συνατσάκη και έχουν άριστες σχέσεις!


Έχεις προσαρμοστεί στην εργένικη ζωή πια;
Πλέον ναι. Στην αρχή ήταν λίγο κάπως... Κοίτα, κάθε αρχή και δύσκολη, που λένε. Με τον καιρό όμως συνήθισα. Για να είμαι ειλικρινής, άλλαξε πια η καθημερινότητά μου. Πλέον σκέφτομαι και δρω για ένα άτομο, όχι για δύο. Και σε πληροφορώ, αυτό έχει και τα καλά του. Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Σίγουρα δεν υπάρχουν τα καλά της συντροφικότητας, αλλά βρίσκεις άλλα καλά που δεν είχες πριν. Απομονώνεσαι, ηρεμείς, χαλαρώνεις μόνος σου. Δεν είναι απαραίτητα κακό ή σκληρό να είναι κανείς εργένης. Κάθε άλλο...

Είσαι έτοιμος για μια καινούρια σχέση;
Είχα μία μακροχρόνια σχέση, όπως ξέρεις, και τώρα ζω την εργένικη ζωή. Νομίζω ότι δεν είμαι έτοιμος να ερωτευτώ και να ξαναμπώ σε διαδικασία μίας τόσο σοβαρής κατάστασης. Από την άλλη, ποτέ δεν πρέπει να λες «ποτέ», όμως ξέρω τι θέλω και για ποια πράγματα είμαι ή δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Ε, λοιπόν, για σχέση δεν είμαι ακόμα έτοιμος!
Τη Μαίρη την αγαπάς;
Φυσικά και την αγαπώ. Πάντα θα την αγαπώ! Άλλωστε έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις και μιλάμε.

Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο πλέον στη ζωή σου;
Χρειάζομαι μία βδομάδα διακοπές! Τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύω συνεχώς, οπότε δεν έχω προλάβει να ξεκουραστώ καθόλου. Διακοπές και περισσότερος ύπνος νομίζω είναι ό,τι χρειάζομαι.
Πηγή Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved