Αντύπας: «Προτιμώ κάποιος να μου πει πως δεν του άρεσε ο γιος μου παρά να μου πει «τι κ@λόπαιδο είναι»
Showbiz

Αντύπας: «Προτιμώ κάποιος να μου πει πως δεν του άρεσε ο γιος μου παρά να μου πει «τι κ@λόπαιδο είναι»

Ο γιος του Αντύπα αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής. Πώς ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο αυτό;

«Είχα ολοκληρώσει τις σπουδές, το στρατιωτικό μου και δούλευα σε μια ναυτιλιακή εταιρεία. Αργότερα εργάστηκα σε μια ασφαλιστική, αλλά ξυπνούσα και κοιμόμουν με τη σκέψη του τραγουδιού. Ένα πρωί ξύπνησα και καθίσαμε να το συζητήσουμε. Αρχικά το είπα στη μητέρα μου, στην οποία δεν άρεσε καθόλου η ιδέα, γιατί και οι δύο χαίρονταν που δεν έκλινα προς τα εκεί! Μεγάλωσα, όμως, σε ένα σπίτι όπου υπήρχε παντού μουσική και το τραγούδι έγινε το όνειρό μου» τόνισε στο People ο Πρόδρομος Μαζλουμίδης.
Αντύπας: «Μέχρι τα 15, ο απατεώνας δήλωνε: «Έχετε τρελαθεί; Εγώ να ασχοληθώ με το τραγούδι; Καμία σχέση!». Έβραζε, όμως, μέσα του και μας το ανακοίνωσε εντελώς ξαφνικά. Δεν θέλω να του χαλάσω το όνειρο. Ας το δοκιμάσει. Χαίρομαι, όμως, πολύ που είναι ένα καλό παιδί και δεν έχει να πει κανείς το παραμικρό για τον Πρόδρομο. Προτιμώ κάποιος να έρθει να μου πει πως τον άκουσε σε ένα μαγαζί και δεν του άρεσε, παρά να μου πει «τι κωλόπαιδο είναι ο γιος σου!».

-Μετράς καθόλου το θέμα της σύγκρισης;
Πρόδρομος: «Όχι, δεν με αγχώνει καθόλου αυτό. Είναι από τα πρώτα που συζητήσαμε. Με έχουν συγκρίνει ήδη, αλλά είμαστε τελείως διαφορετικοί και στη φωνή και στα ακούσματα. Μπορεί να έχω μια κίνησή του, αλλά ως εκεί.»
Αντύπας: «Αν ερχόταν στο δικό μου δρόμο, δεν θα τον άφηνα. Ο Μιχάλης Μενιδιάτης, π.χ., απαγόρευε στον Χρήστο να πει τα κομμάτια του.»
Πρόδρομος: «Δεν θα έλεγα τραγούδια του πατέρα μου. Είχα πάει σε ένα κουτούκι, μου έδωσαν μικρόφωνο να πω μερικά τραγούδια του και συνειδητοποίησα ότι δεν τα έχω πει ποτέ.»
Αντύπας: «Τέσσερις καλλιτέχνες δεν ακολούθησαν την καριέρα του γονιού τους: ο Μενιδιάτης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Αλκαίος και η κόρη του Πασχάλη. Κάποιοι άλλοι, με εξαιρετικές φωνές, όπως ο Κόκκοτας, ο Βαρδής, ο Βαρθακούρης, ο Διονυσίου, ο Μπιθικώτσης, «έπεσαν πάνω» στους πατεράδες τους.»

-Είσαι σκληρός μαζί του;
Αντύπας: «Πολύ. Η μητέρα του είναι ακόμα περισσότερο, αλλά έτσι πρέπει. Η συγκεκριμένη δουλειά είναι πολύ σκληρή και ο κόσμος, ευτυχώς, δεν ξεγελιέται. Έχει να επιλέξει ανάμεσα σε χιλιάδες τραγούδια. Ακόμη ο Πρόδρομος δεν έχει ζήσει τίποτα. Δεν θα ήθελα να κάνει μια μεγάλη επιτυχία και μετά να χαθεί, αλλά να χτίσει την καριέρα του σκαλί σκαλί. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος να εξαφανιστεί, όπως συνέβη με πολλούς τραγουδιστές.»

-Επίτηδες δεν το διατυμπανίζετε ότι ο Πρόδρομος είναι ο γιος του Αντύπα;
Πρόδρομος: «Φυσικά. Βοηθάει το γεγονός ότι δεν είναι γνωστό και το επώνυμο. Ο Αντύπας είναι ο Αντύπας και ο Πρόδρομος είναι ο Πρόδρομος. Αν δεν μας άγγιζε το ντουέτο μας, το τραγούδι «Μια ιστορία», δεν θα είχαμε αναφέρει ιδιαίτερα τη σχέση μας. Ήθελα κάποια στιγμή να κάνουμε ένα ντουέτο με ένα καινούριο κομμάτι και γι' αυτό αποφασίσαμε να δουλέψω στο Βοτανικό, αλλιώς θα ήθελα να πάω σε κάποιο άλλο μαγαζί. Όταν γράφαμε μαζί στο στούντιο, είχα πολύ τρακ. Η μητέρα μου δεν ήρθε στο στούντιο να μας δει, γιατί συγκινείται να βλέπει τους δύο άντρες της ζωής της μαζί στη δουλειά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved