Τερέζα Κουίκ: «Μου έλειπε πολύ ο πατέρας μου»
Showbiz

Τερέζα Κουίκ: «Μου έλειπε πολύ ο πατέρας μου»

Η κόρη του Τέρενς Κουίκ, Τερέζα κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της.

Το διαζύγιο των γονιών σου σε επηρέασε;

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν πέντε ετών οπότε δεν το κατάλαβα και πολύ. Με επηρέασε, όμως, όταν πήγα στο Γυμνάσιο. Μου φαινόταν περίεργο που στο σπίτι ήμουν εγώ, η μαμά, ο αδελφός μου και δεν υπήρχε ο μπαμπάς. Μου έλειπε πολύ τότε, όμως μετά μεγαλώνοντας ωρίμασα και βρήκα με τον μπαμπά μου πολλά κοινά σημεία και γι' αυτό σήμερα κάνουμε ωραίες συζητήσεις. Αν και τον πατέρα μου τον έχω πρότυπο στα επαγγελματικά, στα προσωπικά ταιριάζω περισσότερο με τη μητέρα μου».


Θυμάσαι κάτι που να σε έδεσε πολύ με τον πατέρα σου;
«Ναι. Το 2012 μου υποσχέθηκε ότι θα πάμε στη Μόσχα οι δυο μας να δούμε έναν αγώνα του Ολυμπιακού -είναι μια αγάπη που μας ενώνει-και μου είπε πως στο αεροπλάνο θα είναι όλοι οι παίκτες. Όταν γυρίσαμε έλεγε σε όλους πως πρώτη φορά με έβλεπε τόσο ευτυχισμένη».


Όταν άκουσες το 2004 την ψευδή είδηση πως ο πατέρας σου χάθηκε στο τσουνάμι τι σκέφτηκες;
«Το βρήκα λίγο αστείο. Του είχαμε μιλήσει την προηγουμένη μέρα και μας είπε ότι ήταν στο Πήλιο, και δεν έλεγε ψέματα. Όμως ο αδελφός μου τρόμαξε πάρα πολύ, είχε φρικάρει και έκλαιγε. Εγώ και η μαμά μου σκεφτήκαμε "πλάκα μας κάνουν, τι συμβαίνει;". Τον πήραμε τηλέφωνο, εννοείται, και ήταν εκνευρισμένος με αυτό που είχε ακουστεί».
Πηγή:You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved