Συνατσάκη-Παπαδημητρίου: «Όταν συναντιόμαστε μας αρέσει να χορεύουμε»
Showbiz

Συνατσάκη-Παπαδημητρίου: «Όταν συναντιόμαστε μας αρέσει να χορεύουμε»

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή τους μίλησαν για τη φιλία τους και τι τους αρέσει να κάνουν όταν βρίσκονται.

Ποια παρασέρνει την άλλη σε τρέλες;
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Και η μία και η άλλη. Η κοινή μας τρέλα ήταν ένα από τα στοιχεία που μας έφεραν κοντά εξαρχής».


Υπάρχει καιν που τρελαίνεσαι να κάνεις με τους γιους της Ντορέττας;
Μαίρη Συνατσάκη: «Παλαβομάρες κάνουμε με τους μικρούς, που δε φαντάζεσαι την ευφυΐα και το χιούμορ τους. Σαν μεγάλοι. Είναι ζουρλά και υπέροχα παιδιά».


Αλήθεια, πώς γίνεται μια μαμά, και μάλιστα συνεπής όπως η Ντορέττα, να παραμένει τρελή με τόσο δραστήριο και εφηβικό μυαλό;
Μαίρη Συνατσάκη: «Έλα, ντε. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι, επειδή από μικρή υπήρξε αθλήτρια αξιώσεων με αυστηρά προγράμματα, έχει τρομερό απόθεμα παιδικότητας, που εκτονώνεται τώρα. Σε κάνει να νιώθεις γιαγιούλα δίπλα της».


Τη συμπαθούν τη Μαίρη οι γιοι σου;
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τα αγόρια μου την αγαπούν, όταν είναι μαζί, κάνουν πολύ καλό παρεάκι! Τραγουδάνε, χορεύουν, κάνουν τέτοια. Την αποκαλούν "τρομερηηη-ηή", γιατί έχουν ακούσει κι έμενα που τη φωνάζω πολύ συχνά έτσι».


Τι διασκεδάζετε να κάνετε οι δυο σας;
Μαίρη Συνατσάκη: «Να χορεύουμε! Και να τρώμε και να μιλάμε».
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τα πάντα, αλλά, αν έπρεπε να διαλέξω ένα, θα έλεγα να χορεύουμε, να χορεύουμε και να χορεύουμε..»


Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved