Παρθένα Χοροζίδου: «Δεν νομίζω ότι θα έκανα ένα παιδί μόνη μου»
Showbiz

Παρθένα Χοροζίδου: «Δεν νομίζω ότι θα έκανα ένα παιδί μόνη μου»

Η Παρθένα Χοροζίδου μίλησε σε συνέντευξή της για τους γονείς της ενώ εξομολογήθηκε αν θα ήθελε να αποκτήσει παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της.

Έχεις αδυναμία σε κάποιον από τους δύο γονείς σου;
«Δεν έχω αδυναμία, γιατί με μαλώνουν. Μπορεί να μιλήσω στο τηλέφωνο με τη μαμά μου 1,5 λεπτό παραπάνω και να πει ο μπαμπάς μου: "Τι λες στη μαμά σου που δεν λες σ' εμένα;", και αρχίζουμε πιο τη συζήτηση με ανοιχτή ακρόαση για να λέω και στους δύο τα ίδια. Γλιτώνουμε χρόνο και δεν χρειάζεται να μαλώνουν μεταξύ τους σε ποιον μίλησα περισσότερο. Είμαστε πολύ αγαπημένη οικογένεια. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Όταν ήρθε ο μπαμπάς μου να δει την παράσταση, η μαμά άρχισε τα τηλέφωνα, πήρε τέσσερα, γιατί εκείνη δεν είχε έρθει. Σου λέει, τι κάνουν αυτοί εκεί, περνάνε καλά κι εγώ δεν είμαι; Μου είπε: "Μετά την παράσταση να μην πα8 βόλτα τον μπαμπά, να γυρίσετε στο σπίτι". Είναι ωραίο ζευγάρι οι δυο τους. Θέλανε πολύ να κάνουν παιδιά. Η αδελφή μου είναι ενάμιση χρόνο μεγαλύτερη. Είναι στην Καβάλα, έχει τουριστικό γραφείο».


Ως Έλληνες γονείς, έχουν την αντίληψη να ασκούν «πίεση» στο να αποκατασταθούν τα παιδιά τους, να παντρευτούν, να δουν εγγόνια;
«Οι γονείς μου θέλουν να βρούμε κι εγώ και η αδελφή μου, που είναι ελεύθερη, από έναν άνθρωπο, για να ησυχάσουν ότι δεν θα μείνουμε μόνες στη ζωή μας. Αυτό φαντάζομαι ότι φοβούνται οι γονείς. Κάποια στιγμή η μαμά άρχισε να λέει: "Δεν μας νοιάζει, κάντε ένα παιδί τουλάχιστον και μην παντρευτείτε, θα το μεγαλώσω εγώ". Μέχρι και η γιαγιά μου άρχισε να λέει...».


Εσένα ποια είναι η γνώμη σου, 'θα ήθελες να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί χωρίς γάμο;
«Δεν νομίζω ότι θα έκανα ένα παιδί μόνη μου. Το θεωρώ πολύ άδικο για το παιδί. Μόνη μου μια τέτοια ευθύνη δεν θα μπορούσα να την πάρω. Θα ήθελα να έχω ένα σύντροφο που να τον ερωτευτώ τόσο πολύ, που να θέλω να δημιουργήσω τη συνέχειά μας. Προτιμώ το φυσιολογικό και παραδοσιακό όπως το έχω ζήσει μέσα στην οικογένεια μου».


Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved