Αθηνά Οικονομάκου: «Στο παρελθόν λόγω ανασφάλειας έκανα επιπόλαιες σχέσεις»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Στο παρελθόν λόγω ανασφάλειας έκανα επιπόλαιες σχέσεις»

Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της μίλησε για τα λάθη που έκανε σε προηγούμενες σχέσεις της ενώ μίλησε και για τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ποιο νομίζεις ότι είναι το μεγαλύτερο σφάλμα που έκανες στις σχέσεις σου;

«Η ανασφάλειά μου με οδηγούσε να κάνω επιπόλαιες σχέσεις. Δεν υπήρχε η επικοινωνία, απαραίτητο στοιχείο στις σχέσεις των ενήλικων ανθρώπων, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται προβλήματα που δεν συζητούνταν ποτέ και πολύ σύντομα να οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Νομίζω ότι είμαι αρκετά διαφορετική πια».

Θεωρείς ότι είσαι καλύτερη σύντροφος τώρα;

«Πάντα ήμουν καλή σύντροφος, αλλά δεν το γνώριζα. Τώρα μπορώ να το πω με βεβαιότητα, γιατί έχω μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό μου. Πάντα έδινα πολλά στις σχέσεις μου. Απλώς, στο παρελθόν το έκανα λίγο στα τυφλά. Τώρα καθετί που κάνω γίνεται συνειδητά και μιλάω πολύ με τον σύντροφό μου».

Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχες επιβεβαιώσει καμία σχέση σου. Τι άλλαξε εδώ και έναν χρόνο που είσαι ζευγάρι με τον Φίλιππο Μιχόπουλο;

Επειδή ο σύντροφός μου δραστηριοποιείται στη Μύκονο, όπου το καλοκαίρι υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι, θα ήταν ανώφελο να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη σχέση μας κρυφή. Αργά ή γρήγορα θα μαθευόταν. Προτίμησα λοιπόν να πω ναι, ισχύει και στη συνέχεια να ανεβάζω μόνη μου φωτογραφίες στα social media, ώστε να σταματήσει το κυνηγητό που συνήθως υπάρχει όταν μία σχέση είναι καινούρια. Είναι αυτό που έλεγα προηγουμένων. Για μένα ήταν πιο σημαντικό να είμαι κοντά στον σύντροφο μου και ας μαθευόταν η σχέση μας, παρά να είναι εκείνος στη Μύκονο κι εγώ στην Αθήνα και να υποφέρει ο ένας μακριά από τον άλλον».

Είναι μόνο αυτό ή είναι και θέμα εσωτερικής αλλαγής;

«Είναι όλα μαζί. Σίγουρα τώρα αισθάνομαι πιο άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και είμαι και πιο σίγουρη για τη σχέση μου».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved