Θάνος Καλλίρης: Η εξαφάνιση και η επιστροφή
Showbiz

Θάνος Καλλίρης: Η εξαφάνιση και η επιστροφή

Ο Θάνος Καλλίρης έχει ζήσει τις πολύ καλές εποχές στο επάγγελμά του. Τον πιάνει κατάθλιψη όταν σκέφτεται τις αμοιβές του παρελθόντος σε σύγκριση με τις σημερινές;

«Δεν είναι καν συγκρίσιμα τα μεγέθη. Δεν με πιάνει όμως κατάθλιψη. Τότε γέμιζα ένα στάδιο, σήμερα ένα μικρό μαγαζί της γειτονιάς. Εγώ είχα μπάντες από το 1984. Είμαι γιος μουσικού. Δεν ήμουν ένα φτωχό άσημο παιδάκι που έγινε εν μια νυκτί γνωστός και τρελάθηκε. Τώρα έχω έρθει στο ένα μέτρο κοντά στο κοινό, τότε με έβλεπαν ως μια μικρή κουκκίδα από απόσταση. Από τις αρχές του 2000 είχα αρχίσει να αντιλαμβάνομαι ότι δεν είχα την ίδια ανταπόκριση από τον κόσμο. Δεν έγινα παράφωνος σε ένα βράδυ, δεν έλεγα χάλια κομμάτια ξαφνικά. Γύρισε στο πιο λαϊκό πρόγραμμα η διασκέδαση. Ήμουν όμως προετοιμασμένος και γι’ αυτό. Δεν πεινούσα, αλλά φρόντισα να μπορώ να ζω με λιγότερα χρήματα. Όλα, αν έχεις την κατάλληλη παιδεία, μπορείς να τα διαχειριστείς. Με ρωτούσε ο περιπτεράς της γειτονιάς “πού είσαι, ρε Θάνο, γιατί χάθηκες;” - επειδή δεν ήμουν στα περιοδικά και στην τηλεόραση. Πίστευε ότι δεν εμφανίζομαι πουθενά και εγώ μπορεί να γέμιζα το “Χίλια χείλια”, το καλύτερο μαγαζί στη Λάρισα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Και πώς επανήλθε; «Από το Facebook. Με ακολουθεί 70.000 κόσμος. Μάλλον αναρωτιόταν “πού χάθηκε ο Καλλίρης;”. Όταν είδαν ότι δεν έκανα καράφλα και κοιλιά αλλά εμφανίζομαι σε μαγαζιά άρχισαν να τα γεμίζουν. Από τα highlights της σεζόν που μας πέρασε ήταν η συνεργασία με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Ήθελα να τον βοηθήσω έμπρακτα μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved