Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει με νάρκισσο και ήταν τραυματική εμπειρία»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει με νάρκισσο και ήταν τραυματική εμπειρία»

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο. Θεωρεί ότι η δημοσιότητα χάλασε ή διατάραξε τη μαγεία σε κάποιες σχέσεις της;

«Τις σχέσεις μου τις χάλασα όλες εγώ. Φταίω για το φινάλε όλων, για-τί, πολύ απλά, όταν δεν θέλεις να τελειώσει κάτι, το κρατάς, το διεκδικείς και το προσέχεις. Οταν δεν το προσέχεις, κάνεις τα πάντα για να το πετάξεις από πάνω σου. Είναι] τόσο απλό. Δεν έδινα καμία σημασία, δεν με ενδιέφερε, δεν ασχολούμουν. Τώρα δίνω προστασία, στοργή και προδέρμ» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Είναι φοβερό ότι παίρνεις πάνω σου όλους τους χωρισμούς

«Αναλαμβάνω την ευθύνη των χωρισμών μου, γιατί οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου μου φέρθηκαν με πολλή αγάπη, έκαναν τεράστια προσπάθεια να με καταλάβουν, να με φροντίσουν, να με κατανοήσουν.»

-Ετσι δεν είναι όμως έρωτας; Για να λειτουργήσουν κατά αυτόν τον τρόπο, προφανώς ένιωσαν ότι είχαν δίπλα τους έναν άνθρωπο που αξίζει πολύ.

«Εννοείται. Δεν λέω ότι δεν το άξιζα. Σαφώς και το άξιζα και αξίζω ακόμα καλύτερα. Στο τέλος της ημέρας όμως, όταν κάνεις ταμείο, λες πήρα από τους ανθρώπους αυτούς, λχ., δεκαπέντε πράγματα... Τι έδωσα; Τρία. Δείχνεις πολύ δοτικός άνθρωπος όμως. Αναλόγως τι μου εμπνέει ο σύντροφος μου. Υπήρξαν κάποιοι που με ενέπνευσαν να τους δώσω όλο το φούρνο και άλλοι που με ενέπνευσαν να τους δώσω ψίχουλα. Ούτε καν καρβέλι ολόκληρο. Ποιοι σε εμπνέουν, Οι άντρες που είναι γενναιόδωροι στην ψυχή, έχουν μυαλό, είναι γελαστοί, που με κάνουν να τους θαυμάζω. Μου αρέσουν πολύ οι ανεξάρτητοι, δυναμικοί χαρακτήρες με κατανόηση και χιούμορ. Το είδος του άντρα που δεν αντέχω είναι οι νάρκισσοι, αυτοί που όπου βλέπουν να καθρεφτίζεται το είδωλο τους, σταματούν να το θαυμάσουν.»

-Δεν έχεις υπάρξει ποτέ με τέτοιου είδους άντρα;

«Έχω υπάρξει με νάρκισσο και ήταν τραυματική εμπειρία. Δεν σημαίνει όμως ότι όλοι οι ωραίοι άντρες είναι απαραίτητα και νάρκισσοι. Υπάρχουν και εκείνοι που δεν έχουν πλήρη επίγνωση της ομορφιάς τους και αυτό τους κάνει ακόμα πιο ωραίους. Τι λείπει από τη ζωή σου; Δεν έχω παράπονο. Κάνω το σταυρό μου. Δεν σκέφτομαι τι λείπει. Αν το έπραττα, θα ήμουν αχάριστη. Μόνο ευχαριστώ πρέπει να λέω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved