Βασίλης Παϊτέρης: «Έχω πέντε αγόρια και δυο κορίτσια»
Showbiz

Βασίλης Παϊτέρης: «Έχω πέντε αγόρια και δυο κορίτσια»

Για τα παιδιά, την οικογένεια, τις γυναίκες και τις... κουτσουκέλες του μιλάει στο Λοιπόν ο Βασίλης Παϊτέρης...

Εφτά παιδιά. Αγόρια, κορίτσια;

«Πέντε αγόρια και δύο κορίτσια».

Με την ίδια γυναίκα ή όχι;

«Δεν θα μπορούσα. Αυτό θα πρέπει να το διευκρινίσω, για να το καταλάβει ο κόσμος. Η γυναίκα μου, η κάθε γυναίκα, με την οποία ξεκίνησα, δεν ήθελα να την παντρευτώ».

Είστε κατά τον γάμου;

«Λόγω της δουλειάς δεν γινόταν να τα έχω όλα. Πήγαινα το πρωί στο σπίτι κι αυτή σηκωνόταν. Να ετοιμάσει το παιδί, να το πάει στο σχολείο. Εκείνη την ώρα εγώ πήγαινα να κοιμηθώ. Όταν έλεγα στην πρώτη μου γυναίκα να μην παντρευτούμε, είμαστε καλά έτσι κι όσο πάει, ήθελε ένα παιδί για να το έχει συντροφιά. Έκανα ένα παιδί και μετά άρχισε «Όχι δεν θα πας, μα γιατί να πας; Και γιατί μυρίζεις άλλη κολόνια; Και γιατί έχεις στο πουκάμισο σου κοκκινάδι; Κάποια σε φίλησε». Η δεύτερη το ίδιο. Της είπα «Σε παρακαλώ. Έχω τραβήξει αυτά από την πρώτη. Μην τα έχω και δεύτερη». «Μα εγώ είμαι άλλη» είπε. Έγινε το ίδιο. Δεν κάθονταν εκείνες μαζί μου. Δεν άντεχαν την δουλειά μου!».

Πολλές θαυμάστριες; Κάνατε κι εσείς κουτσουκέλες;

«Υπήρξαν αυτά. Αλλά ένας σοβαρός άνθρωπος κι ένας σοβαρός καλλιτέχνης, όταν έχει μια οικογένεια, πάντα κοιτάει και προσέχει την οικογένειά του. Άσχετα από τη δουλειά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved