Ελένη Φουρέιρα: Μιλά πρώτη φορά για την ανακοίνωση του γάμου της από τον «πεθερό» της!
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Μιλά πρώτη φορά για την ανακοίνωση του γάμου της από τον «πεθερό» της!

Ο πατέρας του συντρόφου της, Σπυράγγελου Λυκούδη και αντιδήμαρχος του Αργοστολίου, Διονύσης Λυκούδης, στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης της Κεφαλονιάς, είχε καλέσει την Ελένη Φουρέιρα

και τόνισε: «Ευχαριστούμε την Ελένη που ταξίδεψε όλη νύχτα για να ρθει κοντά μας, ξενύχτησε για να είναι κοντά μας και είναι έτοιμη να μας χαρίσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, την πιο όμορφη εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου μας! Ελένη σ’ ευχαριστούμε και μην ξεχνάτε θα την κάνουμε και γρήγορα Κεφαλλονίτισσα».

Η τραγουδίστρια είπε στον Θέμο Αναστασιάδη για την ανακοίνωση του «πεθερού» της; «Εγώ πήγα για να ανάψω το δέντρο στην Κεφαλονιά. Είχε πάρα πολύ κόσμο. Πήγα στο ορφανοτροφείο και μοίρασα κάποια δωρα στα παιδιά. Αυτό. Εγώ έκανα τη δουλειά μου. Την αιφνιδίασε ο πατέρας του Σπυράγγελου Λυκούδη; «Ξέρεις αυτά τα πράγματα, όταν γίνονται από την καρδιά ενός ανθρώπου και λέγονται με αγάπη, δεν μπορείς να το συζητήσεις, ούτε να απαντήσεις σε κάτι. Ήταν πάρα πολύ ωραίο και γλυκό αυτό που είπε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved