Τι τρομάζει περισσότερο από όλα στη ζωή της, την Άννα Αδριανού;
Showbiz

Τι τρομάζει περισσότερο από όλα στη ζωή της, την Άννα Αδριανού;

Για τη ζωή, εκείνο το στοιχείο, που την τρομάζει περισσότερο από όλα, αλλά και πότε πόνεσε μιλάει η Άννα Αδριανού στο Λοιπόν...

Τι σε τρομάζει περισσότερο στη σημερινή κοινωνία;

"Με τρομάζει ο εθισμός στη βία. Βλέποντας τη βία, ακόμα και για «καλούς λόγους», στις ειδήσεις, το αποτέλεσμα είναι να έχουμε όλοι εθιστεί σ' αυτή, να έχουμε χάσει την υπερευαισθησία μας απέναντί της, την έχουμε συνηθίσει και δεν αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι σημαίνει σαν πράξη. Μας έχει κάνει πιο αναίσθητους, αλλά έχει ευαισθητοποιήσει και πάρα πολλούς ανθρώπους, που έχουν μία ανεπτυγμένη συνείδηση μέσα τους, πράγμα που τα παιδιά στην εφηβεία δεν το έχουν και είναι φυσικό αυτό. Για να συμπονάς θα πρέπει να έχεις πονέσει ο ίδιος, να καταλαβαίνεις τι θα πει πόνος".

Είναι όλα βιωματικά;

"Το να έχεις πονέσει δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε πρέπει να έχουν επιβάλει βία επάνω σου. Ο καθένας πονάει με πάρα πολλούς τρόπους στη ζωή του, ειδικά μεγαλώνοντας. Η ζωή είναι σκληρή, δύσκολη και συναρπαστική, γι' αυτόν το λόγο πρέπει να την αντιμετωπίσει. Αν δεν την αντιμετωπίσει, δεν έχεις καταλάβει κάποια πράγματα".

Όταν στερούμαστε πράγματα, κατανοούμε βαθύτερα κάποιες καταστάσεις;

"Εννοείται. Αυτός είναι και ο σκοπός του πόνου,αν υπάρχει ένας σκοπός, γιατί πιστεύω ότι στη ζωή υπάρχει ένας σκοπός για όλα. Η ζωή είναι σχολείο, ένα μάθημα. Δεν υπάρχει κάτι να πονάει περισσότερο από την απώλεια αγαπημένων προσώπων".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved