Δημήτρης Δερμετζόγλου: «Θα έστελνα ένα ευχαριστήριο πακέτο στη Βίκυ Χατζή βασιλείου»
Showbiz

Δημήτρης Δερμετζόγλου: «Θα έστελνα ένα ευχαριστήριο πακέτο στη Βίκυ Χατζή βασιλείου»

Ο Δημήτρης Δερμετζόγλου είναι ο συνεργάτης της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Πάμε Πακέτο. Έχει συγκινηθεί ποτέ από τις ιστορίες;

«Έχω συγκινηθεί πολλές φορές με κάποια ιστορία που εξελίσσεται στο πλατό ή πίσω από τις κάμερες» τόνισε στο Mytv.

-Πώς νιώθεις όταν πρέπει να ανακοινώσεις πως ο παραλήπτης δεν πήγε στο στούντιο;

«Είναι δυσάρεστο, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προκαλεί, βέβαια, αμηχανία, γιατί μπορεί κάποιος να περίμενε χρόνια να συναντήσει ένα αγαπημένο πρόσωπο του και, τελικά, εκείνο δεν έρχεται.»

-Θυμάσαι κάποια ιστορία που σε άγγιξε περισσότερο;

«Ένα παιδί έστειλε πακέτο στη βιολογική του μητέρα έπειτα από πολλά χρόνια. Η μητέρα αυτή όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε προχωρήσει στη ζωή της, γιατί είχε αναγκαστεί να δώσει το παιδί της για υιοθεσία. Ζούσε μ' αυτό το βάρος. Όταν τη συνάντησα για πρώτη φορά, αισθάνθηκα πολύ μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.»

- θα έστελνες εσύ κάποιο πακέτο; Αν ναι, σε ποιον και γιατί;

«Θα έστελνα ένα ευχαριστήριο πακέτο στη Βίκυ Χατζή βασιλείου, που με επέλεξε. Η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει τους συνεργάτες της. Η σχέση μας είναι επαγγελματική, αλλά, πάνω από όλα, είναι άνθρωπος. Θέλει όλοι μας να είμαστε καλά, γιατί έτσι αποδίδουμε καλύτερα. Οι βασικοί συνεργάτες είναι ίδιοι εδώ και χρόνια. Και ίσως η συνταγή της επιτυχίας της είναι πως η Βίκυ έχει καταφέρει να κάνει όλους τους συνεργάτες της «ένα». Μία ομάδα δεμένη. Η Βίκυ είναι αληθινή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved