Η συγκινητική δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Μπομπ για την Ευρυδίκη: «Σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι»
Showbiz

Η συγκινητική δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Μπομπ για την Ευρυδίκη: «Σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι»

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που λέει και το τραγούδι αλλά ευτυχώς δεν είναι μόνο στίχοι τραγουδιού αλλά ένας πραγματικά μεγάλος έρωτας ανάμεσα στην Ευρυδίκη και τον Μπομπ Κατσιώνη παρόλο που είναι μαζί μόλις έξι μήνες. Οι δυο τους, σε μία συνέντευξη ποταμό, αποκαλυπτουν τι ήταν αυτό που ερωτεύτηκε ο ένας στον άλλον... 

Εγώ είχα «προπονηθεί» να είμαι ερωτευμένος με την Ευρυδίκη, γιατί την ερωτεύτηκα για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια. Καμιά φορά σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι που ήρθε στη ζωή μου! Πόσες πιθανότητες μπορεί να έχει ένας άντρας να τον ερωτευτεί το ίνδαλμά του; Πρέπει να είμαι ένας στο δισεκατομμύριο! Αλλά, περνώντας ο καιρός, ερωτεύτηκα την καθημερινότητα δίπλα της, δηλαδή το να μιλάμε για τέχνη, για μουσική, να ονειρευόμαστε, να κάνουμε σχέδια για το μέλλον και πολλά πράγματα περισσότερα απ’ ό,τι κάνει συνήθως ένα «απλό» ζευγάρι.
Ευρυδίκη: Παρόλο που δεν είχαμε τα ίδια ακούσματα, ήταν ωραίο που συναντηθήκαμε με τον Bob γιατί μαθαίνει ο ένας απ’ τον άλλον πράγματα! Εγώ έμαθα στον Bob την Πιάφ κι εκείνος κάποιες άλλες πτυχές της δικής του αγαπημένης μουσικής. Τον Νοέμβριο πήγα και τον είδα στην Αυστρία με τους Serious Black και το καλοκαίρι θα πάω στο Βέλγιο, όπου θα εμφανιστεί με τους Firewind.

Πηγή: DownTown Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved