Βαγγέλης Παναγόπουλος: «Δεν τη γλιτώσαμε ούτε εμείς. Την... ψιλοακούσαμε»
Showbiz

Βαγγέλης Παναγόπουλος: «Δεν τη γλιτώσαμε ούτε εμείς. Την... ψιλοακούσαμε»

Ο Bαγγέλης Παναγόπουλος και οι 48 Ώρες έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή τους το 2009 στο «X Factor».

Έφτασαν στον τελικό και κέρδισαν τελικά την τρίτη θέση.

«Εξαρτάται από τον χαρακτήρα σου πόσο μπορείς να αντέξεις την απότομη δημοσιότητα. Είναι θέμα παιδείας. Δεν τη γλιτώσαμε ούτε εμείς. Την... ψιλοακούσαμε» δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο TV Έθνος και συνέχισε:

«Ξαφνικά περπατάς στον δρόμο και βγαίνει ο κόσμος από τα μαγαζιά για να σε χαιρετήσει. Σκεφτόμουν, αφού εγώ που ήμουν 30 ετών τότε επηρεάστηκα, τι συμβαίνει σε ένα παιδάκι 16 και 18 χρόνων»

Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλά για τα late night shows (οι 48 Ώρες ήταν το συγκρότημα που έπαιζε πάντα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου:

«Έχω δει την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποσπασματικά δυο - τρεις φορές. Από την πρεμιέρα γίνονταν συγκρίσεις. Εμείς κάνουμε αυτό που κάνουμε. Από κει και πέρα είναι μια εκπομπή που όντως μοιάζει με το "Βράδυ" και εμένα μου αρέσει που υπάρχει άμιλλα», προσθέτει.

Εδώ και έναν χρόνο ο Βαγγέλης έχει αναλάβει να τραγουδάει στις μεταγλωττίσεις του καναλιού της «Disney» στην Ελλάδα.

«Είναι φανταστικό, το απολαμβάνω. Τραγούδησα στη σειρά "Πριγκίπισσα Σοφία", στην ταινία της "Barbie", στο "Τσιπ και Ντέιλ" και στον "Σκουπι Ντου"».

Το συγκρότημα ολοκλήρωσε πρόσφατα τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο με τον Νότη Σφακιανάκη και η συνεργασία θα ταξιδέψει και στη Θεσσαλονίκη. Πώς σχολιάζει ο ίδιος τις δηλώσεις του τραγουδιστή σχετικά με τους πρόσφυγες;

«Μας αρέσει πολύ να διαφωνούμε με τον Νότη. Σε παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει καθίσαμε, μιλήσαμε για πολλή ώρα, συμφωνήσαμε ότι είμαστε διαφορετικοί, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να συνεργαζόμαστε. Εμείς θεωρούμε ότι οι πρόσφυγες έφυγαν από τη χώρα τους γιατί δεν είχαν άλλη επιλογή, επειδή γίνεται πόλεμος εκεί, έχουν καταστραφεί τα σπίτια τους, οπότε η πρώτη τους επιλογή είναι να φύγουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved